Snapchat update aduce functii asteptate de multi utilizatori

Snapchat este una dintre cele mai populare aplicatii pentru socializare, ea permitand partajarea de poze si clipuri video care pot fi modificate intr-o varietate de moduri. Separat de filtrele foto/video, Snapchat are functii foarte populare precum cele de trimitere a unor mesaje care dispar dupa o perioada de timp, sau a celor privind partajarea de povesti zilnice.

Noaptea trecuta aplicatia Snapchat a fost actualizata de catre compania sa dezvoltatoare, ea implementand o serie intreaga de functii noi pentru utilizatori. Pentru inceput, acum aplicatia Snapchat ne permite sa desenam folosind caractere emoji, selectarea ustensilei pentru a face doodle-uri oferindu-ne acces la aceasta fucntionalitate.

In continuare, prietenii nostri vor putea vedea snap-urile noastre pentru orice perioada de timp doresc, limitarile impuse pana in prezent fiind eliminate. In final, aplicatia Snapchat are incepand de astazi si un Magic Eraser, care permite eliminarea anumitor elemente din poze fara a folosi alte aplicatii dedicate.

  • Now you can draw with emojis! Tap the doodle tool to get started 🙂
  • Limitless Snaps! Let your friends view your Snaps for as long as they want.
  • Tap the Scissors tool, then the Stars icon to try the new Magic Eraser!

Snapchat este disponibila pentru descarcare din AppStore urmand acest link.

snapchat update iphone