iPhone 8 – noul chip A11 a intrat deja in productie

iPhone 8 urmeaza procesul final de dezvoltare in vederea lansarii, chip-ul A11 cu noul procesor intrand deja in productie la TSMC.

iPhone 8 pare sa urmeze procesul normal de lansare al unui iPhone al companiei Apple, iar acum avem o a doua confirmare a acestui lucru de la o sursa separata. Acum o ora v-am spus ca iPhone 8 a intrat in penultimul proces de verificarea in vederea lansarii pe pietele globale, cel final urmand a incepe in iunie, iar productia in luna august.

Intarind ideea ca Apple urmeaza procesul normal pentru lansarea iPhone 8, acum aflam ca taiwanezii de la TSMC ar fi inceput deja sa produca noul chip A11 cu procesorul iPhone 8. Acest nou chip este produs folosind un proces de fabricatie de 10nm, compania Apple urmand a lansa un iPhone 8 cu un procesor mult mai performant si mai eficient din pucnt de vedere energetic.

In momentul de fata procesul de productie al chip-ului A11 din iPhone 8 este initiat intr-o faza in care se produc putine unitati pentru a se verifica capacitatea de a fabrica unitati fara defecte. Dupa primele teste facute de catre TSMC pentru fabricarea noului chip A11 pentru iPhone 8, compania va initia procesul de fabricare in masa, cel mai probabil prin iulie.

iPhone 8 – noul chip A11 a intrat deja in productie

Desi productia acestui nou chip A11 pentru iPhone 8 a avut initial probleme din cauza tehnologiilor folosite, se pare ca TSMC a reusit sa rezolve tot ceea ce impiedica fabricarea sa. Era de asteptat ca acest lucru sa se intampla, iar asta in ciuda faptului ca foarte multe zvonuri spuneau ca iPhone 8 va fi lansat mai tarziu din cauza acestei probleme, ea fiind una din total.

Pana acum s-a spus ca productia iPhone 8 va fi intarziata din cauza unor probleme variate cu o serie de componente noi pe care le va folosi compania Apple. Ei bine, se pare ca toate cele privind noul chip A11 al iPhone 8 au fost rezolvate, insa si celelalte, pentru ca partenerii Apple au inceput deja sa angajeze oameni pentru productia noului terminal.

“As for TSMC’s 10nm process, the node technology has obtained orders from Apple, MediaTek and HiSilicon, according to the sources. TSMC has begun 10nm chip production for Apple’s next-generation iPhone 8 series, the sources said. Production was once affected by issues involving stacking components in the backend integrated fan-out packaging process, but they have already been solved, the sources said.”

In momentul de fata se pare ca iPhone 8 va fi intr-adevar lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, si nu in noiembrie, cum ziceau unele informatii recente. Cele mai recente detalii vin de la surse de inalta credibilitate, asa ca trebuie privite cu o incredere mai mare in ceea ce priveste lansarea iPhone 8.

iphone 8 productie chip a11 apple