iPhone 8 – Apple grabeste dezvoltarea, partenerii reactioneaza

iPhone 8, contrar zvonurilor aparute in ultima vreme, urmeaza sa fie totusi lansat de catre compania Apple in luna septembrie a acestui an, conform unor informatii aparute azi. Venite de la o sursa de foarte mare incredere, aceste informatii privind procesul de dezvoltare al iPhone 8 sugereaza faptul ca multe dintre zvonurile de pana acum nu au un substrat real.

Conform sursei de astazi, partenerii companiei Apple au inceput deja procesul de angajare al oamenilor care vor fabrica iPhone 8 in vara acestui an. Foxconn si Pegatron vor fi principalele companii care vor fabrica iPhone 8, iar pentru acest proces au nevoie de 2/300.000 de anagajati care vor fi recrutati acum si vor fi instruiti pana in luna august.

iPhone 8 ar fi intrat deja in procesul DVT al stadiului de testare, adica penultimul in cadrul intregului proces, cel PVT urmand a incepe luna viitoare, chiar inainte de a se initia productia. Apple a inceput inca de luna trecuta procesul DVT al iPhone 8, acesta avand rolul de a finaliza design-ul si specificatiile inainte ca produsul sa fie testat in lumea reala de catre angajatii Apple.

iPhone 8 – Apple grabeste dezvoltarea, partenerii reactioneaza

In momentul de fata Apple face alegerile dificile cu privire la iPhone 8, iar in luna iunie ar trebui sa aflam care sunt noutatile pe care terminalul le va avea. Pana atunci Apple probabil mai testeaza cateva prototipuri ale iPhone 8 pentru a alege ce fel de componente ne va oferi in dispozitiv, iar ceea ce se va alege acum va conta foarte mult in final.

Ceea ce vedem acum in legatura cu iPhone 8 intra in procesul normal de testare al unui nou model al iPhone inainte ca productia sa sa fie initiata de catre Apple. In fiecare an Apple initiaza verificarile finale pentru terminalele sale in perioada mai – iunie, iar in august este initiat procesul de productie in masa, iPhone 8 urmand a intra in productie atunci.

Separat de iPhone 8, compania Apple urmeaza acelasi plan si cu iPhone 7S, aceste terminale urmand a fi deasemenea disponibile pe piata din toamna. Atentia cea mai mare este desigur indreptata spre iPhone 8, iar cei din Cupertino sunt foarte constienti de asta, asa ca va fi interesant de vazut ce anume ne vor oferi ei in final.