FilmLab, o aplicatie pentru vizionarea si digitizarea filmelor analogice

FilmLab este o noua aplicatie iOS care va permite sa utilizati smartphone-ul pentru a vizualiza, scana, procesa si partaja filme si diapozitive analogice.

In momentul in care folosesti FilmLab, aceasta detecteaza automat fotografiile si va ofera o previzualizare in timp real a ceea ce va arata negativul ca fiind ok. Puteti atinge un cadru si se va mari pentru a umple intregul ecran.

filmlab analogic

 Pentru a salva o imagine, atingeti butonul de captare. FilmLab utilizeaza captura RAW disponibila pe smartphone-uri moderne pentru a capta cat mai multe detalii posibil. Acesta combina mai multe capturi pentru a crea o imagine cu o calitate mult mai ridicata decat ati putea obtine prin simpla fotografiere a unei imagini negative sau a unui diapozitiv cu aplicatia incorporata a camerei. De acolo, puteti sa salvati poza sau sa o distribuiti utilizand oricare dintre aplicatiile de pe telefon.

Inside FilmLab este un motor nou de procesare a imaginii dedicat recunoasterii si procesarii filmului. Daca preferati sa utilizati o camera digitala dedicata si un obiectiv macro pentru a scana filmul, puteti utiliza in continuare FilmLab pentru a procesa rapid imaginile.

Urmatoarele imagini au fost scanate prin plasarea de benzi negative pe partea de sus a casetei de lumina si capturarea folosind FilmLab pe un iPhone 7 Plus.

4 COMENTARII