Apple va lansa noi modele ale MacBook in iunie

Apple pregateste un WWDC 2017 de pomina pentru data de 5 iunie, cu foarte multe produse anuntate ca posibile pentru prezentare in acea zi de luni. Dupa ce diverse zvonuri ne-au spus ca iPad Pro 10.5 inch si un difuzor Siri urmeaza sa isi faca in sfarsit aparitia, cei de la Apple intentioneaza sa anunte deasemenea si noi modele ale MacBook impreuna cu ele.

Informatii aparute astazi dau de inteles ca Apple ar dori sa actualizeze seria MacBook Pro de anul trecut cu noi procesoare Intel Kaby Lake mai rapide. In aceeasi idee, inclusiv noi modele ale MacBook 12 inch cu procesoare mai rapide ar fi deasemenea in proces de dezvoltare, dar nici MacBook Air cu ecran de 13 inch n-ar fi uitat de catre cei din Cupertino.

Desi in toamna anului trecut foarte multa lume era de parere ca MacBook Air urmeaza sa dispara complet din linia de produse Apple, avand in vedere ca nu a mai fost actualizat din 2015, iata ca lucrurile stau altfel. Desi Apple nu vrea sa-i actualizeze design-ul, i-ar putea actualiza componentele pentru a-l face atractiv la un pret mai mic.

Toate aceste actualizari vin dupa ce in T1 2017 Apple a inregistrat o crestere a vanzarilor de Mac-uri fata de T1 2016. Acest lucru i-a dat companiei americane increderea de a lansa produse noi din aceasta categorie si ele ar putea veni chiar in luna iunie, foarte multi clienti asteptand de ceva vreme actualizari pentru unele dintre modele.

“Apple is planning three new laptops, according to people familiar with the matter. The MacBook Pro will get a faster Kaby Lake processor from Intel Corp., said the people, who requested anonymity to discuss internal planning. Apple is also working on a new version of the 12-inch MacBook with a faster Intel chip. The company has also considered updating the aging 13-inch MacBook Air with a new processor as sales of the laptop, Apple’s cheapest, remain surprisingly strong, one of the people said.”

MacBook actualizare WWDC 2017