Prima Pagina Apple Apple va lansa noi modele ale MacBook in iunie

Apple va lansa noi modele ale MacBook in iunie

Apple pregateste un WWDC 2017 de pomina pentru data de 5 iunie, cu foarte multe produse anuntate ca posibile pentru prezentare in acea zi de luni. Dupa ce diverse zvonuri ne-au spus ca iPad Pro 10.5 inch si un difuzor Siri urmeaza sa isi faca in sfarsit aparitia, cei de la Apple intentioneaza sa anunte deasemenea si noi modele ale MacBook impreuna cu ele.

Informatii aparute astazi dau de inteles ca Apple ar dori sa actualizeze seria MacBook Pro de anul trecut cu noi procesoare Intel Kaby Lake mai rapide. In aceeasi idee, inclusiv noi modele ale MacBook 12 inch cu procesoare mai rapide ar fi deasemenea in proces de dezvoltare, dar nici MacBook Air cu ecran de 13 inch n-ar fi uitat de catre cei din Cupertino.

Desi in toamna anului trecut foarte multa lume era de parere ca MacBook Air urmeaza sa dispara complet din linia de produse Apple, avand in vedere ca nu a mai fost actualizat din 2015, iata ca lucrurile stau altfel. Desi Apple nu vrea sa-i actualizeze design-ul, i-ar putea actualiza componentele pentru a-l face atractiv la un pret mai mic.

Toate aceste actualizari vin dupa ce in T1 2017 Apple a inregistrat o crestere a vanzarilor de Mac-uri fata de T1 2016. Acest lucru i-a dat companiei americane increderea de a lansa produse noi din aceasta categorie si ele ar putea veni chiar in luna iunie, foarte multi clienti asteptand de ceva vreme actualizari pentru unele dintre modele.

“Apple is planning three new laptops, according to people familiar with the matter. The MacBook Pro will get a faster Kaby Lake processor from Intel Corp., said the people, who requested anonymity to discuss internal planning. Apple is also working on a new version of the 12-inch MacBook with a faster Intel chip. The company has also considered updating the aging 13-inch MacBook Air with a new processor as sales of the laptop, Apple’s cheapest, remain surprisingly strong, one of the people said.”

MacBook actualizare WWDC 2017

 • Srb Srb

  Greu de crezut sa updateze macbook air de 13″ si macbook pro…da, 12″ Macbook poate veni pt ca cpu sunt de ceva timp pe piata,testate probabil sa nu aiba probleme,dar pt 15″ macbook pro nu prea exista

 • Srb Srb

  Deja WWDC devine f promitator,cel mai important din 2012
  hardware+software, ce ne putem dori mai mult ?!
  Samsung reply? ohh am uitat, tu mai ai un note 8 de anuntat anul acesta si cam atat ca mare importanta

 • Valentin

  Perfect! In iulie oricum aveam in plan sa achizitionez un Macbook Pro cu touch bar si acum cu procesoare Lake va fi si mai ok.

 • Mr. Tambourine Man

  nu e adevărat!
  Mai au de anunțat o mulțime de plastice din gama A, C, J, O și restul literelor din alfabet. În plus, niște tablete din seria S, A. Și multe altele

 • RaduD

  Eu mi-as dori un Air de 13″ updatat la componente, desi cel pe care il am acum merge perfect, dar, nah, vin vremurile peste noi….

 • Srb Srb

  Nu nu,am zis ceva cat de cat important.

 • Srb Srb

  pai sigur ai nevoie? ce an are macbook air tau?

 • RaduD

  Are putin peste 2 ani de cand l-am luat…..
  Nu, in momentul asta categoric nu am nevoie, dar zic si eu, un model putin mai “potent” nu ar strica..! Fita,,,

 • Srb Srb

  asta clar….dar sigur nu vrei entry level MBP tot de 13″ dar avand display cu 2 clase peste? mai ales ca se preconizeaza ca vor face cut price

 • RaduD

  Poate. Mai vedem, mai analizam….

 • ibadea

  La Macbook Air posibil sa actualizeze design-ul si ceva componente, este cel mai ieftin laptop Apple si va fi ca un raspuns la Surface Laptop, posibil sa ii schimbe si denumirea Macbook 13. Macbook Pro are 8 luni pe piata, m-as mira sa faca actualizare deja. Este totusi posibil ca toate actualizarile hardware sa le faca de acum in colo in perioda WWDC. Fiecare generatie noua de procesoare Intel ar trebui sa fie gata pentru Apple incepand cu luna martie, anul trecut in octombrie au facut un compromis.
  Din punctul meu de vedere si iphone ar trebui lansat cu cel putin o luna mai devreme, astfel incat de sarbatori sa aiba stocuri suficiente la nivel global.
  Asa cum ai zis va fi un eveniment promitator, pe care abia il astept.

 • Srb Srb

  Acuma ca am vazut de unde vine acest zvon, este posibil sa aiba si macbook air update la procesor si posibil sa ii puna si usb-c.