Samsung Galaxy S8 – vanzari foarte mari in prima luna

Samsung Galaxy S8 a avut parte de vanzari de peste 5 milioane de unitati in primele trei saptamani de disponibilitate pe pietele globale.

Samsung Galaxy S8 pare sa fi avut parte de un start foarte bun in prima luna de disponibilitate pe pietele globale, vanzarile fiind peste asteptarile multora. Fara un anunt oficial din partea celor de la Samsung, un manager al companiei afirma ca la nivel global s-ar fi vandut peste 5 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in mai putin de o luna.

Cifra este foarte buna pentru Samsung Galaxy S8, mai ales ca vorbim aici despre vanzari in aproximativ trei saptamani de la lansare. Unii se asteptau ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa se vanda in 10 milioane de unitati in prima luna, insa exista in continuare sansa ca acest lucru sa se intample, inca aproape o saptamana despartindu-ne de acel punct.

Facand o comparatie cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt mult mai mici in prima luna. Se estimeaza ca seria iPhone 7 s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare in doar o treime din timpul necesar ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa se vanda in 5 milioane de unitat.

Samsung Galaxy S8 – vanzari foarte mari in prima luna

Samsung Galaxy S8, spre deosebire de seria iPhone 7, a fost lansat si in mult mai multe tari, deci este clar ca popularitatea sa este mult mai scazuta. Chiar si asa, vanzarile inregistrate pana acum pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sugereaza faptul ca implementarea de inovatii aduce si vanzari pe masura pentru producatori.

Cei de la Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa se vanda in 20 de milioane de unitati pana la sfarsitul celui de-al doilea trimestru fiscal. Pana la sfarsitul anului Samsung ar vrea sa vanda inca minim 30 de milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8, pentru un total de peste 50 de milioane de unitati inaceasta perioada.

“Global sales of the Galaxy S8 smartphones have crossed 5 million units. Although we cannot provide detailed figures, the sales are going smoothly around the globe. The combined sales already are beyond 5 million units.”

Desigur ca nimeni nu stie daca Samsung va reusi sa convinga atat de multi oameni sa-i cumpere terminalele din seria Samsung Galaxy S8, mai ales ca Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in august/septembrie. Concluzionand, seria Samsung Galaxy S8 are parte de vanzari foarte bune, iar asta va incuraja Samsung sa inoveze si in viitor.

Samsung Galaxy S8 vanzari luna

3 COMENTARII