Prima Pagina Apple Apple va scoate din vanzare acest produs nou

Apple va scoate din vanzare acest produs nou

iPad Mini 4, singurul model de tableta iPad Mini vandut de catre compania Apple, urmeaza sa fie scos din vanzare de catre compania Apple in perioada urmatoare. Desi Apple a lansat o versiune actualizata a iPad Mini recent pentru clienti, se pare ca vanzarile acestei serii de tablete iPad sunt sub asteptarile companiei americane.

Popularitatea foarte mare a iPhone 7 Plus pare sa fi redus interesul pentru tabletele iPad Mini, iar cei de la Apple reactioneaza prin eliminarea produsului din oferta. Era de asteptat ca unele modele ale iPad sa dispara din moment ce vanzarile seriei de tablete scad de 12 trimestre fiscale la rand, iar iPad Mini 4 va fi prima victima din linie.

iPad Mini 4, in ciuda ecranului de 7.9 inch, este cu 70 de dolari, sau euro, mai scumpa decat iPad 2017 lansata de catre cei de la Apple in luna martie. Acest din urma model are un ecran de 9.7 inch si componente mai bune, asa ca nimeni nu mai este interesat de iPad Mini in momentul de fata, asa ca produsul va disparea complet din oferta in curand.

Apple nu ar fi stabilit deocamdata un plan pentru a scoate tableta iPad Mini 4 din vanzare, dar disparitia sa va face uitata seria din magazinele Apple. In locul iPad Mini 4, cei de la Apple vor concentra atentia clientilor pe restul modelelor de tablete iPad, dar si pe terminalele din seria Plus, care au ecrane cu diagonala de 5.5 inch si sunt mult mai cautate.

Apple ipad mini scoasa vanzare

 • gelu

  E si normal cand Apple a “reusit” sa faca iPhone Plus de dimensiunea unei tablete de 7″ .

 • V.P

  Urmeaza New iPad , din cauza asta au tras masonii cat au putut de 3,5 si 4 inch ,, mama lor de coreeni cu Note-ul lor 😉

 • Srb Srb

  Cred ca mini 4 va mai ramane in vanzare. Doar ca nu vor mai face update’uri. Probabil intr-un an sau 2 , se va scoate. Este si normal daca vor sa scoata iphone de 5.8″

 • Srb Srb

  corect, ce dimensiuni avea pe atunci Note…doamne ce imi doresc sa se fi oprit acolo totul

 • V.P

  Cum sa nu primeasca update-uri ?

 • Srb Srb

  hardware…aici vorbim de produse noi 😀
  Si da, ipad mini 4 probabil nu va mai suporta incepand de la ios 12 ceva

 • V.P

  Are 2GB RAM , o sa primeasca si iOS 13 .

 • Srb Srb

  maxim..ideea este ca nu prea se va merita ios13, o sa se miste cam greoi,dar da probabil oficial ios13 va fi ultimul suportat

 • Iulian

  Poate ca nu va exista ios13 din superstitie 🙂