GMail pentru iPhone are acum o noua functie grozava

GMail pentru iPhone si iPad este o aplicatie lansata in AppStore de catre compania Google pentru a facilita utilizarea serviciului sau de email de pe orice iDevice-uri. Ieri compania americana a anuntat lansarea unei actualizari pentru aplicatia GMail, aceasta aducand o functie extrem de interesanta si utila pentru cei care o folosesc in mod constant.

Mai exact, Google aduce inteligenta artificiala in GMail si va oferi o functie Smart Reply, care ne va oferi sugestii pentru raspunsuri rapide la email-uri. Conform celor de la Google, inteligenta artificiala din GMail va analiza continutul email-urilor noastre pentru a oferi 3 sugestii de raspunsuri rapide in baza a ceea ce crede ca s-ar dori de la noi.

In functie de ceea ce analizeaza si descopera inteligenta artificiala a GMail in email-urile noastre, raspunsurile ar putea fi scurte, sau complexe, asa ca totul depinde de ceea ce primim. Desigur ca aici poate fi adusa in discutie si problema intimitatii din moment ce GMail va scana email-urile noastre, dar oare cine mai crede ca exista asa ceva pe internet ?

Raspunsurile inteligente pe care GMail ne permite sa le trimitem pot fi modificate dupa bunul nostru plac, sau pot fi trimise rapid pentru a ajunge la desinatar. O functie similare cu ce a GMail exista deja inca de anul trecut in aplicatia Mesaje a iOS 10, insa desigur ca toate acestea sunt oferite in limba engleza, asa ca nu va asteptati sa le puteti folosi in romana.

GMail smart reply iPhon