iOS 10.3.1 jailbreak a fost anuntat, cand va fi lansat

Daca asteptati cu nerabdare o solutie de iOS 10.3.1 jailbreak, ei bine exista vesti foarte bune pentru voi, deoarece una a fost anuntata de catre un cunoscut cercetator in securitate informatica. Adam Donenfeld este numele sau, el fiind cunoscut pentru conferintele de securitate informatica pe care le face, iar ieri a anuntat lansarea acestui jailbreak.

Vorbim despre o solutie de jailbreak care are la baza exploit-uri descoperite de catre el, ea functionand in iOS 10.3.1, dar e greu de spus daca si in iOS 10.3.2. Cercetatorul nu a facut vreo clarificare cu privire la acest lucru, dar probabil va spune in saptamanile urmatoare daca persoanele care au iOS 10.3.2 se vor putea bucura, sau nu, de aceasta solutie.

Problema sta totusi in perioada de lansare a solutiei de jailbreak, cercetatorul afirmand ca el o va lansa in cadrul conferintelor de securitate pe care le are pregatite in vara. Vara este lunga, asa ca asteptarea ar putea fi cel putin la fel de lunga din moment ce barbatul nu a oferit indicatii clare cu privire la perioada in care va lansa solutia de jailbreak.

Anuntul de astazi nu este singurul pentru lansarea unei solutii de jailbreak dedicate iOS 10.3.x, alti hackeri anuntand exact acelasi lucru. Cele mai mari asteptari sunt de la hackerii echipei Pangu, care au demonstrat o solutie de iOS 10.3.2 jailbreak acum cateva saptamani, insa deocamdata nu au lansat-o, dar probabil o vor face in curand.