Unify X grupeaza notificarile aplicatiilor pe iPhone

Unify X este un tweak extrem de interesant si de util pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, el rezolvand o problema majora a iOS 10. Mai exact, Unify X este capabil sa grupeze notificarile aplicatiilor noastre in segmente, asa cum iOS 10 nu o face si ne obliga sa ne uitam la toate notificarile primite pentru a le selecta pe cele care chiar ne intereseaza.

Unify X rezolva problema prin gruparea lor dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, atfel ca toate notificarile de la o anumita aplicatie sunt afisate impreuna. Vazand notificarile in acest mod putem afla mai usor ceea ce am primit intr-o anumita aplicatie, sau alta, fara a mai cauta printre toate notificarile din terminalele noastre.

“Unify. Giving you unified notifications, Unify provides you the elegant way of grouping your notifications efficiently either sorted by app or sorted by time received. Unify offers plenty of options to adjust the notifications’ appearance to your preferences. Never look at a confusing mess of notifications again!”

Unify X este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

Unify.X