iPad Pro 10.5 inch – Apple a crescut productia in mai

iPad Pro 10.5 inch pare sa fie o prioritate serioasa pentru compania Apple, cei din Cupertino crescand substantial producatia noii tablete in vederea prezentarii sale la inceput de iunie. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, Apple a cerut ca 500.000 de unitati ale iPad Pro 10.5 inch sa fie fabricate in mai, urmand ca aceasta cifra sa creasca pana la 600.000 de unitati pe luna pana in iulie.

Avand in vedere ca Apple a cerut sa fie produse atat de multe tablete iPad Pro 10.5 inch in mai si cere cresterea productiei in urmatoarele doua luni, este clar ca lansarea se apropie. Zvonuri recente au sugerat faptul ca WWDC 2017 va fi conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iPad Pro 10.5 inch, ea urmand a fi lansata la scurt timp dupa aceea.

Cu vanzarile de tablete iPad in cadere libera, compania Apple spera ca iPad Pro 10.5 inch sa aduca mai multi clienti spre acest segment de produse proprii. Avand in vedere ca iPad Pro 10.5 inch nu va aduce schimbari colosale pentru linia de tablete iPad, separat de un ecran care acopera mai mult din panoul frontal, e greu de spus at de mare ar putea fi cererea.

Avand in vedere interesul tot mai mare pentru phablet-uri, lumea nu mai este interesata sa cumpere tablete, in special unele cu ecrane atat de mari. Din aceasta cauza Apple ar fi decis sa scoata din vanzare tabletele iPad Mini in perioada imediat urmatoare, iar restul liniei ar putea urma in cativa ani daca vanzarile vor continua sa scada in acest acelasi mod

“The upstream supply chain’s shipments for Apple’s new 10.5-inch iPad Pro have been increasing recently and the device’s monthly shipment volume is expected to grow to 600,000 units in July, up from around 500,000 units currently, helping its annual shipments to reach five million units in 2017, according to some market watchers. The 10.5-inch iPad Pro began mass production in March-April.”

iPad Pro 10.5 inch productie

5 COMENTARII

  1. Nu e nicio problema cu modele actuale.
    Sunt pur si simplu prea bune. Nu văd motivul pentru a le schimba nici măcar la 2 ani.
    A cam trecut vremea lor

  2. Si eu sunt de parere ca nu are rost sa schimbi iPad ul la 2 ani, eu il schimb la 3 ani timp in care il scad la impozit ? Dupa aia nou si iar asa ?