Brushstroke – o aplicatie grozava disponibila gratuit in AppStore

La fiecare sfarsit de weekend compania Apple isi actualizeaza promotiile disponibile in App Store pentru aplicatiile sale, astfel ca avem saptamanal cate o aplicatie gratuita a saptamanii oferita de catre cei din Cupertino pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch.

Brushstroke este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in urmatoarele 7 zile in magazinul sau de aplicatii pentru cei interesati si dupa cum probabil observati deja, vorbim despre un titlu extrem de interesant de care putem beneficia fara a plati vreun ban.

TURN YOUR PHOTOS INTO PAINTINGS WITH BRUSHSTROKE. BRUSHSTROKE TRANSFORMS YOUR ALBUM PHOTOS AND SNAPS INTO BEAUTIFUL PAINTINGS IN ONE TOUCH. EDIT, SIGN, AND SHARE YOUR WORK ON INSTAGRAM, TWITTER, AND FACEBOOK. WANT YOUR ARTWORK PRINTED? WE’VE TEAMED UP WITH CANVASPOP TO PROVIDE THE BEST QUALITY CANVAS PRINTS AVAILABLE. PICK A FRAME AND SIZE, AND YOU’LL HAVE YOUR MASTERPIECE DELIVERED AND HANGING ON YOUR WALL IN NO TIME.

  Brushstroke este o aplicatie conceputa special pentru cei care inregistreaza multe poze cu propriile terminale si care obisnuiesc sa le editeze pentru a le partaja pe diversele retele de socializare sau cu prietenii prin intermediul aplicatiilor de mesagerie. In aceasta idee, Brushstroke ne ofera posibilitatea de a inregistra rapid aplicatii folosind propriile terminale, dar si de a le edita rapid folosind o multitudine de optiuni disponibile in interfata sa, asa ca voi cu siguranta o veti iubi, mai ales ca este disponibila gratuit.

  • Automatically transform your photos into one of many painting styles
  • Load photos from your Camera Roll and other Albums
  • Take snaps and watch them transform instantly
  • Experiment with different color palettes
  • Adjust your painting to get just the right look
  • Select from a variety of canvases and surfaces
  • Sign your painting to personalize it
  • Share your art on Instagram, Twitter, and Facebook
  • Have your art printed and shipped right to your doorstep

  Brushstroke va putea fi descarcata fara a plati in urmatoarele 7 zile si va recomand sa profitati de oportunitate pentru a o instala in terminalele voastre.

Brushstroke