Prima Pagina Apple Watch Iata cat de exact afiseaza Apple Watch ora

Iata cat de exact afiseaza Apple Watch ora

Apple Watch este promovat de catre compania Apple ca fiind extrem de exact in afisarea timpului si a datei, cei din Cupertino spunand ca toate modelele functioneaza la unison, indiferent de locatia de pe glob. Pentru o asemenea realizare, cei de la Apple au creat in diverse zone de pe glob 15 servere care preiau ora exacta de la sateliti ce se misca pe orbita in jurul pamantului, fiecare Apple Watch conectandu-se la ele.

In ideea de a compara acuratetea Apple Watch cu cea a unui ceas de referinta cu GPS, cineva a creat clipul video de mai jos. In el puteti vedea ca Apple Watch afiseaza exact aceeasi ora precum un dispozitiv creat special pentru a afisa intotdeauna ora exacta, iar asta spune multe despre modul in care cei de la Apple privesc acest produs.

“First of all, we’ve curated our own network time servers around the world,” said Lynch. He says they’ve scattered 15 “Stratum One”-level Network Time Servers (NTP) (one level down from an atomic clock) around the globe. The servers are in buildings with GPS antennas on the roof that talk to satellites orbiting the earth. Those satellites all get their time from the U.S. Naval Observatory. The servers communicate with your iPhone via the Internet which then relays information to your Apple Watch. Corrections are done for time delay in communication.”

 • Srb Srb

  Logic, Apple este perfectionista…apple a gandit fiecare idee a ceea ce trebuie sa fie si sa reprezinte acest produs

 • cuesnecenzurat

  Impresionant, DST-ul nu l-au inteles ei vreo 7 ani dar au reusit pana la urma un sync time! Magnific Apple :))

 • Mr. Tambourine Man

  Calitate, numele tău e Apple

 • Srb Srb

  altii nici dupa 10 ani

 • paladine

  Imi pare foarte normal pentru orice aparat conectat la internet si care are acces la un ceas atomic. Vreau sa zic ca la fel se intampla si la PC sau orice alt device cat timp are acces. 🙂