Microsoft Surface Pro 2017 – mai performanta decat iPad Pro

Microsoft Surface Pro 2017 a fost prezentata oficial astazi de catre compania Microsoft, divrse comparatii cu iPad Pro fiind facute de catre cei din Redmond. COnform celor de la Microsoft, tableta Microsoft Surface Pro 2017 ofera o autonomie de pana la 13.5 ore de autonomie pentru utilizatorii care sunt interesati sa o cumpere.

Cifra anuntata de catre cei de la Microsoft este mai mare decat cea privind autonomia iPad Pro, diferenta fiind de 35% in favoarea. Microsoft Surface Pro 2017. Apple pune foarte mare accent pe autonomia oferita de catre iPad Pro pentru clientii sai, iar ceea ce are Microsoft Surface Pro 2017 in momentul de fata depaseste fara probleme produsul Apple.

Mai mult decat atat, Microsoft Surface Pro 2017 are noile procesoare Intel Kaby Lake Core m3, i5 si i7, ultimul procesor oferind performante superioare fata de cele ale iPad Pro. Mai exact, Microsoft Surface Pro 2017 cu procesor Intel Kaby Lake i7 este cu de pana la 1.7 ori mai rapida decat tableta iPad Pro care are un chip A9X integrat de Apple.

Desi Microsoft Surface Pro 2017 este putin mai grea decat iPad Pro, vine totusi cu un design imbunatatit care o face mult mai atractiva pentru cei pretentiosi. Microsoft Surface Pro 2017 are un ecran de 12.3 inch, mai mic decat cel al iPad Pro 12.9 inch, dar el beneficiaza de o noua tehnologie numita PixelSense, care ar trebui sa afiseze imagini mai vibrante pentru utilizatori.

Microsoft Surface Pro 2017 vine cu un SSD de 1 TB, 16 GB RAM, placa grafica Intel iris, un port USB, cititor de carduri microSD, mini DisplayPort, port audio de 3.5mm, toate fiind necesare pentru Windows 10 Pro. Oferind atat de multe, Microsoft Surface Pro 2017 este disponibila la preturi care incep de la 799 de dolari, adica exact precum iPad Pro.

Ca sa fiu complet sincer, lansarea Microsoft Surface Pro 2017 complica si mai mult viata companiei Apple, deoarece motive pentru a alege iPad Pro in detrimentul produsului Microsot nu prea exista.

https://www.youtube.com/watch?v=TwWs2jIy4js