Microsoft Surface Pro 2017 – mai performanta decat iPad Pro

Microsoft Surface Pro 2017 a fost prezentata oficial astazi de catre compania Microsoft, divrse comparatii cu iPad Pro fiind facute de catre cei din Redmond. COnform celor de la Microsoft, tableta Microsoft Surface Pro 2017 ofera o autonomie de pana la 13.5 ore de autonomie pentru utilizatorii care sunt interesati sa o cumpere.

Cifra anuntata de catre cei de la Microsoft este mai mare decat cea privind autonomia iPad Pro, diferenta fiind de 35% in favoarea. Microsoft Surface Pro 2017. Apple pune foarte mare accent pe autonomia oferita de catre iPad Pro pentru clientii sai, iar ceea ce are Microsoft Surface Pro 2017 in momentul de fata depaseste fara probleme produsul Apple.

Mai mult decat atat, Microsoft Surface Pro 2017 are noile procesoare Intel Kaby Lake Core m3, i5 si i7, ultimul procesor oferind performante superioare fata de cele ale iPad Pro. Mai exact, Microsoft Surface Pro 2017 cu procesor Intel Kaby Lake i7 este cu de pana la 1.7 ori mai rapida decat tableta iPad Pro care are un chip A9X integrat de Apple.

Desi Microsoft Surface Pro 2017 este putin mai grea decat iPad Pro, vine totusi cu un design imbunatatit care o face mult mai atractiva pentru cei pretentiosi. Microsoft Surface Pro 2017 are un ecran de 12.3 inch, mai mic decat cel al iPad Pro 12.9 inch, dar el beneficiaza de o noua tehnologie numita PixelSense, care ar trebui sa afiseze imagini mai vibrante pentru utilizatori.

Microsoft Surface Pro 2017 vine cu un SSD de 1 TB, 16 GB RAM, placa grafica Intel iris, un port USB, cititor de carduri microSD, mini DisplayPort, port audio de 3.5mm, toate fiind necesare pentru Windows 10 Pro. Oferind atat de multe, Microsoft Surface Pro 2017 este disponibila la preturi care incep de la 799 de dolari, adica exact precum iPad Pro.

Ca sa fiu complet sincer, lansarea Microsoft Surface Pro 2017 complica si mai mult viata companiei Apple, deoarece motive pentru a alege iPad Pro in detrimentul produsului Microsot nu prea exista.

https://www.youtube.com/watch?v=TwWs2jIy4js

27 COMENTARII

  1. bateria clar trebuie testata, stim deja cu totii ca ce este scris pe hartie niciodata nu a fost adevarat,nici dupa 3 luni de utilizare. pai sa compare nu cu i7 ce nu este fanless…ci cu core M…si oricum sa te lauzi fata de un produs ce se afla in alta categorie si vechi de 2 ani aproape ce urmeaza sa fie updatata….eu as fi stat cuminte

  2. Deci 13 ore bateria, clar este valabila cu core m,fanless design…deci in realitate vorbim de vreo 10-11 ore, iar cel cu i7 cred ca scade lejer sub 10 ore

  3. Dar nu poți compara procesoare Intel cu a9 de la Apple e și cum ai compara mere cu pere sau x86 cu arm mi se pare o prostie compararea lor

  4. “For the first time on the Surface Pro, Microsoft will also offer a model with LTE connectivity. The LTE version will support micro SIM and eSIM, and will be priced slightly higher than models without LTE support”
    Deci inca nu se stie cand se va lansa modelul cu LTE…probabil mai tarziu

  5. Astăzi când am fost in București am schimbat cartela pentru ca o aveam de 6 ani și tot același număr îl am dar ce vreau sa zic este ca nu am 4G și iubitul meu avea, sa fie problema de la iPhone?
    (Orange)

  6. O comparatie penibila marca Microsoft. Compari un laptop cu o tableta. Pai daca nu au ce altceva sa compare, ce sa faca? La telefoane au dat rateu in cel mai penibil mod, la capitolul tablet mode windows e pur si simplu groaznic, iar magazinul lor de aplicatii este cam gol si inutil pt un desktop OS pt majoritatea.

  7. Cat despre alegerea unui SP in locul unui ipad…daca vrei laptop/2in 1 cu un OS full iei SP, daca vrei tableta iei ipad

  8. Este foarte bun ,dar nu are legătura cu iPad ! Practic nu pot fi comparate pentru ca sunt doua produse total diferite și sunt utilizate pentru sarcini diferite!
    Cum ar fi sa comparam mașina de tocat carne cu robotul de Bucătărie ? Amândouă au motor

  9. este o prostie…au pus surface book prea sus si acum ca sa nu para ridicol pun si surface pro la un pret care sa nu para suspicios fata de surface book sau restul liniei

  10. Băieți, am o întrebare off topic..în momentul în care conectez o preche de căști wirless, de regulă îmi arăta la widgetul bateriei procentajul de la bateria dispozitivului bluethoot, dar acum nu-mi mai arată, deși am widgetul activat.Se poate să fie de la căști, sau de la iOS? 10.3.2

  11. Ete nah, avem Surface Pro, Book si Laptop, ce de surface-uri, e bine ca si asta are macat intre taste, desi sunt diferite au cam aceleasi specificatii, Huawei matebook arata mai bine

  12. Nu sunt sigur dacă trolezi sau scrii din convingere. Comparația este echitabilă, pentru că cele două produse sunt substituibile: ambele sunt ultraportabile, greutate similară, dimensiuni similare ale ecranelor, etc.

  13. Cum adică sunt două produse “total diferite”?? Două produse total diferite ar fi un tractor vs o piscină, sau ceva similar.
    În schimb, cele două produse sunt perfect substituibile ca funcționalitate: sunt ultraportabile, au ecran touch, dimensiuni similare. Asta e ceea ce vrea consumatorul.
    Diferențele dintre cele două, sunt într-adevăr consistente: ipad e ca mașina manuală de tocat carne (doar asta faci cu ea) însă Surface este ca robotul de bucătărie (mai modern, futuristic, faci mai multe cu el decât doar să tai carne, și lucrul este mai simplu și mai plăcut).
    Apple trebuie să renunțe la a se comporta de ca si când nu ar exista concurență.

  14. Surface este un produs ultra portabil pe care poți face aproape tot ce faci pe pc !
    iPad este un produs ultra portabil pentru divertisment și siguranța ,care primează in fata surface la calitate și preț !
    Din acest punct de vedere nu văd rostul comparației !
    Viorel tu nu știu ce ce nu suporti produsele Apple !
    Dar eu ma bucur, ca datorită celor ca tine produsele Apple sunt din ce in ce mai bine