iPhone 8 – macheta prezentata intr-un video nou

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o macheta care ar trebui sa ne prezinte design-ul final pe care viitorul smartphone il va avea.

iPhone 8 are parte astazi de atentia noastra multumita unui clip video in care o macheta incearca sa ne arate schimbarile de design pregatite de catre compania Apple. Vorbim despre o macheta a iPhone 8 care este realizata in baza schitelor pe care Foxconn le are in momentul de fata, calitatea finisajelor sale fiind neasteptat de buna.

In clipul video de mai jos, macheta iPhone 8 prezentata pare a fi un iPhone complet real, desi practic vorbim despre carcasa si panoul frontal prinse intr-o structura metalica. Macheta a fost cel mai probabil realizata de o companie chinezeasca specializata pe fabricarea de asemenea componente, deci versiunea finala a iPhone 8 ar putea fi foarte similara.

In macheta pentru iPhone 8 putem vedea ecranul care acopera intregul panou frontal al carcasei, carcasa din sticla, dar si acea structura metalica ce le imbina. Partial, aceasta macheta a iPhone 8 ne arata ca terminalul ar putea semana din multe puncte de vedere cu un iPhone 3GS, cei de la Apple parand sa fi ales unele elemente ale design-ului vechoului smartphone.

iPhone 8 – o macheta foarte bine realizata este prezentata intr-un nou clip video

Desi, ca sa fiu compelt sincer, foarte multa lume ar aprecia fara discutie acest design pentru iPhone 8, deocamdata nu stiu cat de real este el. Am vazut diverse versiuni ale acestui design pentru iPhone 8 pana acum, unele avand buton Touch ID in carcasa, in timp ce altele nu arata acest buton, asa ca ramane de vazut ce va alege Apple in final.

Daca aceasta macheta a iPhone 8 prezinta un design final, atunci putem observa ca temrinalul este ceva mai alt decat iPhone 7 si are o forma destul de neobisnuita pentru un terminal atat de mic. iPhone 7 Plus pare sa fie la fel de lat, insa acel terminal are un ecran cu diagonala de 5.5 inch, iar iPhone 8 desi are ecran de diagonala ai mare, are o lungime mai mica, asa ca va fi interesant ce parere vor avea clientii.

Aceasta macheta a iPhone 8 seamana destul de bine cu una prezentata acum cateva zile, deci probabil este exact aceeasi. Asta conteaza mai putin in raport cu sursa schitelor in baza carora a fost fabricata macheta iPhone 8, asa ca speram ca design-ul final sa semene mult cu acesta si sa nu ne surprinda in mod negativ cu un buton Touch ID in carcasa.