iTunes 10.6.1 v2 a fost lansat de catre Apple

1

Noaptea trecuta compania Apple a decis sa lanseze o noua actualizare pentru iTunes, un nou build al versiunii 10.6.1 fiind acum disponibila. Dupa cum va puteti da seama si din numarul build-ului, iTunes 10.6.1 a fosto versiune minora a aplicatiei dezvoltate de catre compania Apple, iar actualizarea de azi rezolva probabil o problema a ei si nimic mai mult.

Conform celor din Cupertino, iTunes 10.6.1 include imbunatatiri pentru performantele generale ale aplicatiei, astfel ca experienta de folosire ar trebui sa fie mult mai buna. Separat, iTunes 10.6.1 rezolva cel mai probabil si unele buguri de functionare, insa asta vom descoperi doar dupa instalarea acestei actualizari in calculatoarele noastre.

iTunes 10.6.1 poate fi instalat chiar acum din Mac AppStore si folosind sistemul Software Update al Windows.

iTunes 10.6.1 v2

Articolul precedentApple testeaza tehnologia 5G pentru iPhone
Articolul următoriPhone 8 – macheta prezentata intr-un video nou
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.