iPhone 8 – schita care anunta o noua diagonala a ecranului

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita care ne arata o diagonala diferita pentru ecran, dar si o posibila schimbare pentru butonul Power.

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita ce ar fi fost facuta de catre cineva care a vazut documentele reale in baza carora ar fi fabricate prototipuri ale noului smartphone acum. Aparitia acestei schite confirma din nou debandada totala care exista in ceea ce priveste zvonurile pentru iPhone 8, cei de la Apple reusind sa creeze foarte multa confuzie in randul lumii.

Desi aceasta schita pentru iPhone 8 prezinta, in mare parte, aceleasi schimbari precum alte schite publicate in trecut, ea arata totusi o schimbarea majora. Mai exact, aceasta schita ne arata ca iPhone 8 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.7 inch si nu 5.8 inch, asa cum ne-au aratat nu doar schite, ci ne-au si spus diverse surse aparent apropiate Apple.

Reducerea diagonalei ecranului cu 0.1 inch pare putin probabila din moment ce atatea surse au indicat ceva diferit, dar avand in vedere ca Apple testeaza multe prototipuri, orice este posibil. Nu ar fi exclus ca Apple sa fi realizat ca un ecran cu diagonala de 5.8 inch nu este viabil pentru implementare in iPhone 8 si ar fi decis sa-i reduca diagonala finala.

iPhone 8 – schita care anunta o noua diagonala a ecranului

Toate informatiile aparute pana acum in legatura cu iPhone 8 confirma fara dubiu faptul ca Apple testeaza multiple prototipuri ale noului sau smartphone. Aceste prototipuri ale iPhone 8 au diverse elemente de design care sunt diferite, asa ca nu ar fi exclus ca si ecranele acestor prototipuri sa aiba diagonalele diferite pentru testarea viabilitatii in vederea lansarii.

Exista deasemenea posibilitatea ca ecranul iPhone 8 sa aiba diagonala de 5.7x inch, iar cei care au creat aceasta schita sa nu il marcheze ca fiind de 5.8 inch. Separat de ecran, putem vedea ca si butonul Power pare sa fie impartit in doua bucati in iPhone 8, insa deocamdata nu se stie daca aceasta schimbare va aduce noutati pentru functionalitate.

Inainte sa inchei trebuie sa va readuc aminte faptul ca desi iPhone 8 va avea un ecran de 5.7 sau 5.8 inch, doar o parte din el va afisa informatii din aplicatii sau iOS. Aproximativ 0.5 inch din ecranul iPhone 8 urmeaza sa fie dedicati permanent unui meniu care va afisa un buton Home virtual si diverse optiuni de control, deci este bine sa stiti asta.

iPhone 8 schita design bun

23 COMENTARII

  1. Ce fail – deci o parte a ecranului va fi sacrificata !
    Chiar nu a fost Apple in stare sa ascunda functiile alea de pe ecran , cand nu sunt utilizate ?
    Apoi , diferenta aia de 1 inch , vor fi bezeluri sus si jos .Schita aia numai o diagonala nu prezinta .
    Nu pricep de ce se continua utopia asta cu ecranul pe totata suprafata frontala , cand se stie ca nu va fi asa – trebuie loc pt senzori si camera , plus ca display-ul nu are forma partii frontale a telefonului .

  2. Bai băieți , eu nu înțeleg de ce mereu apar băieții de la android aici pentru trolling. Dacă Apple cu produsele ei este atât de proasta de ce mai citiți articolul? Am testat Androide din plin , asta ca sa fiu open Minded sa văd ce mai are piața de oferit la ora actuala Apple încă este cea mai bogata , cea mai populară companie printre tineri in America și Europa , nu stau sa prezint lucruri pro și contra. Este strigător la cer , intrați sa jigniți sa faceți caterinca , este frustrare ? Este analfabetism ? Toate vedetele in marea lor majoritatea folosesc IOS și Macuri oare de ce ? Va zic eu samsung este o companie hardware îndoapă telefonul cu detoate și software ul îl lasă la urme , produc 1000 de lucruri dar nici unu nu este dus pana la capăt cum trebuie . Iar de când Note 7 a explodat in nspemii de rânduri pe tot globul dacă eram client Samsung îmi luam adio de la acest brand .

  3. Ok, și? Am confirmat, pentru că 76,1%>76%
    Wait… Să nu îmi spui că nu știai asta!

    Note 5 are stbr = 76,62%
    Iphone 7 are stbr = 65,71%
    Iphone 7 plus are stbr = 67,58%

    Nu trebuie să fii inteligent ca să vezi care dintre astea este mai mizerabil în privința screen-to-body ratio, dar trebuie să fii tâmp să nu vezi :))

  4. “Inca o luna, inca un produs Apple salveaza vieti” si tu ma freci la cap cu micile tale placeri ale vietii
    Si ai zis ca va avea la fel dar clar va avea peste note 5 tau.una este “va avea screen-to-body ratio de 76,1%” si alta este peste
    Dar cum am zis bucura-te ca din pacate nu prea ai parte de alte bucurii. Cumva ii invidiez pe saraci ca ei se bucura si la o raza de soare sau o frunza pe care o vad cazand din copac

  5. Păi trebuie să compenseze cu viețile distruse: tipa cu urechile pârlite în avion, tipul ars pe picior, etc.

  6. Tu sterge-te la fundulet ca nu ai mai facut-o de cand au venit baietii pe la spatele tau. Acuma fii on topic daca te pricepi

  7. Nu cumva sluga facea scandal ca Samsung a adaugat inca un buton? Ai vazut ca in schita, butonul de lockscreen e mult mai lung si împărțit in 2 butoane? ?
    Se pare ca nu mai e o mizerie ?

  8. Ba da! El trola ca de obicei:
    – ba că S8 are un buton fizic în plus,
    – ba că senzorul de amprente pe spate e o prostie,
    – ba că Samsung a aglomerat spatele carcasei cu prea multe elemente,
    – ba ca raportul ecranului de 18:9 e o prostie,
    – ba că încărcarea prin inducție este o prostie (nu ca presupusa “true wireless charging” pe care Apple nici nu o avea, și nici nu va fi vreodată capabilă să o dezvolte),
    – ba că S8 e ca o telecomandă telecomandă
    – etc

    Toate prostiile astea au fost elemente de viitor pentru iPhone, și Srb nu a avut viziunea să le vadă. Vai, vai, vai…

  9. IPhone-ul este totuși un smartphone bun doar că se exagerează cu ce calități are, și se exagerează cu ce defecte au produsele concurente.
    Dacă nu ar fi trollingul ăsta din partea iFanaticilor, sunt sigur că discuțiile ar fi mai alcaline.