HP A3 – noile imprimante inteligente si sigure

HP a lansat A3, cea mai sigura si mai eficienta gama de imprimante multifunctionale care te protejeaza impotriva atacurilor informatice si reduc costurile de functionare.

Saptamana aceasta cei de la HP au lansat noile imprimante multifunctionale din gama A3, ele oferind securitate si tehnologii de ultima generatie care transforma in totalitate experienta de copiere. Prima imbunatatire esentiala pentru noua gama de imprimante A3 de la HP este introducerea unei game complete de culori si o reducere a costurilor de printare multumita tehnologiei PageWide.

Imprimante HP A3 cu tehnologie PageWide sunt capabile sa printeze mai rapid decat orice alta imprimanta, dar sa si ofere cea mai completa gama de culori posibila. Mai mult decat atat, clientii au si cele mai mici costuri de printare pentru perioade indelungate, atat in ceea ce priveste eficienta de printare, cat si consumul energetic al imprimantelor.

Pentru ca traim intr-o lume in care siguranta conteaza, noile imprimante HP A3 ofera securitate pentru datele si documentele clientilor. Cei de la HP sustin ca imprimantele A3 sunt capabile sa detecteze singure atacurile informatice, sa se protejeze singure si chiar sa se refaca in mod automat pentru a preveni extinderea la alte echipamente din reteaua in care sunt incluse.

Durata de utilizare a unei imprimante este deasemenea importanta, iar cei de la HP sustin ca o tehnologie bazata pe cloud este capabila sa reduca substantial perioada de inactivitate a imprimantelor A3. Aceasta tehnologie se bazeaza si pe un numar redus de componente, iar asa imprimantele obtin un timp de functionare maxim pentru a fi pregatite oricand de printare.

Noile imprimante A3 ale celor de la HP sunt desigur compatibile si cu tehnologia AirPrint, in functie de model, asa ca puteti printa inclusiv de pe iPhone sau iPad. Daca aveti un Mac situatia este similara, deoarece tehnologia Wi-Fi din imprimante permite folosirea lor fara a le conecta efectiv la calculatorul pe care aveti documentele disponibile.

“Tehnologia de ultimă generaţie transformă în totalitate experienţa de copiere, atât pentru clienţi, cât şi pentru specialiştii în servicii. O gamă completă de culori și reducere a costurilor datorită tehnologiei HP PageWide. Tehnologia bazată pe cloud şi numărul redus de componente duc la reducerea timpului de inactivitate. Datele, documentele şi dispozitivele sunt protejate. Cele mai sigure imprimante A3 de la HP.”

Mai multe detaii despre noua gama de imprimante A3 ale celor de la HP gasiti aici.

1 COMENTARIU