Prima Pagina iPhone iOS 10.3.3 patru buguri periculoase pentru un iPhone blocat

iOS 10.3.3 patru buguri periculoase pentru un iPhone blocat

iOS 10.3.3, cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, are un bug foarte periculos care are la baza asistentul personal Siri. Mai exact, din iOS 10.3.3 oricine poate dezactiva conexiunea celulara a unui iPhone folosind Siri, chiar daca terminalul este blocat cu un cod de siguranta in prealabil, lucru care nu ar trebui sa fie in mod normal posibil.

In cazul in care va este furat iPhone-ul, hotul poate dezactiva complet conectivitatea celulara cu ajutorul Siri, daca nu aveti Control Center activ in LockScreen. Dupa ce se intampla acest lucru nu veti mai putea localiza temrinalul vostru, deci sansele sa il recuperati se redus spre zero, asa ca si dezactivarea Siri in LockScreen este recmandabila.

Alta problema a Siri in LockScreen este ca recita mesajele pe care le avem in aplicatia Mesaje, Messages, chiar daca terminalul este blocat cu un cod de siguranta. Folosind Siri, orice persoana va poate citi mesajele chiar daca terminalul vostru este blocat cu un cod de siguranta, iar toatea astea se intampla fara ca voi sa stiti vreodata.

In aceeasi masura, Siri permite din LockScreen publicarea de mesaje pe conturile voastre Facebook fara a debloca terminalul, aceasta fiind o problema majora pentru multi. Nici apelurile telefonice nu sunt sigure, deoarece Siri afiseaza cel mai recent apel primit de catre noi si permite apelarea acelei persoane, sau trimiterea unui mesaj, ignorand faptul ca temrinalul are cod de siguranta.

Unele dintre aceste probleme descoperite in iOS 10.3.3 sunt in iOS de foarte multa vreme, insa prima dintre ele este una complet noua.

 • iAdi

  Nustiu voi, dar eu clar 70% din utilizarea asistentului o fac din ecranul blocat

 • cuesnecenzurat

  you: Siri, show me the passcode!
  Siri: no problem. :))))
  o mizerie, asta numiti voi privacy si securitate? cool :)))

 • B06DAN

  Haipe bune chiar asa face daca o intrebi pe Siri? Iti arata passcode ? :)). Recunosc ca nu folosesc Siri.

 • Mr. Tambourine Man

  De ce bagi in seama toti trollii?

 • BURN

  Nu îți arată nici un cod!! Doar autiștii spun asta

 • cuesnecenzurat

  Lasă că te faci tu mare și poate ajungi sa înțelegi gluma 🤣
  Asta pe lângă ca nu mai ai nevoie de passcode Siri face tot

 • jhonny9my

  Astea sunt vrajeli de adormit copiii , niciun bug nu este valabil testati si veti vedea

 • ibadea

  asta e in versiunea beta…

 • RaduD

  Cred ca de aceea se si numeste versiune beta….

 • amfetamin

  Un fapt important trecut cu vederea este ca individul din clip este și utilizatorul al acelui telefon,și din câte știu Hey Siri merge doar cu vocea proprietarului și nu reacționează la alta voce.