iPhone 8, difuzorul Siri, ochelarii Apple si noi Mac-uri confirmate azi

iPhone 8, difuzorul Siri, ochelarii Apple si noi Mac-uri par sa fi fost confirmate astazi de catre un presupus angajat al companiei Foxconn, cel ai mare partener al celor de la Apple. Vorbim despre o persoana care ar fi fost confirmata ca avand identitatea si functia pe care sustine ca o detine in cadrul Foxconn, insa chiar si asa nu putem crede fara indoiala informatiile oferite.

Trecand peste asta, persoana respectiva spune ca a vazut iPhone 8 in stadiul de verificare in timpul dezvoltarii componentelor, ea afirmand ca Touch ID nu va fi integrat in carcasa. Design-ul iPhone 8 seamana foarte mult ci cel al iPhone 7, doar ca ecranul acopera mai mult din panoul frontal, iar marginile sunt mult mai subtiri, desi nu dispar complet, asa cum spuneau unii.

Prototipul iPhone 8 vazut de catre aceasta persoana dateaza inca din luna ianuarie, deci vorbim despre un design destul de vechi, dar ea afirma ca Apple a avut mari probleme cu Touch ID. Se pare ca integrarea acestuia in ecra a generat probleme foarte mari cu productia iPhone 8, asa ca in momentul de fata ramane un mister cu privire la locatia sa finala.

iPhone 8, difuzorul Siri, ochelarii Apple si noi Mac-uri confirmate azi

De la iPhone 8 trecem la difuzorul Siri care ar fi acum in dezvoltare, inginerul Foxconn afirmand ca acesta are un design foarte similar cu cel al Mac Pro. Apple a testat multiple versiuni ale difuzorului Siri, insa in final ar fi ales sa se foloseasca de design-ul Mac Pro, americanii motand inclusiv o camera si un ecran, dar se pare ca acestea n-au fost suficient de potrivite pentru un asemenea produs.

Continuand, un nou model al iMac va fi lansat in 2017 de catre Apple, insa el nu va avea schimbari importante pentru design-ul exterior. Abia in 2018 ar putea fi lansat un iMac cu un design imbunatatit, adica mai multa sticla folosita pentru carcasa, dar si o culoare mai intunecata pentru aluminiu, logo-ul Apple iluminat putand reveni in produs printr-un panou micro-LED.

In ceea ce priveste MacBook-urile, in 2017 Apple va actualiza doar unele componente interne precum procesorul, memoria RAM, sau poate chiar SSD-urile. In 2018 ar putea fi totusi lansate noi modele care au tastaturi e-Ink, acestea urmand a fi numita “e-paper smart keys” de catre compania Apple, ele fiind oferite in tandem cu Touch Bar de catre Apple.

Ochelarii Apple pentru realitate augmentata sunt in continuare in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, cu un termen de lansare pentru anul 2019. Ochelarii au o rama cu module care pot conduce electricitatea, multiple microfoane si o baterie interna care ar fi folosita pentru a afisa imagini pe ecranele ce formeaza cele doua lentile.

Apple ar cumpara camere si componente optice de la producatori germani, iar un accelerometru ar fi utilizat pentru a detecta miscarile. Ochelarii inteligenti pot detecta inclusiv gesturile facute de catre utilizatori, iar cu ajutorul lor ar putea  fi controlate anumite functii precum acceptarea de apeluri telefonice prin iPhone, sau modificarea nivelului volumului.

Inginerul Foxconn spune ca informatiile sale se bazeaza pe planurile Apple pentru urmatorul an si jumatate, dar ramane sa decideti singuri cat de credibile sunt ele.

iphone 8 difuzor siri mac apple