iPhone 8 concept arata un Samsung Galaxy S8 cu iOS 11

iPhone 8 este prezentat astazi intr-un nou concept extrem de interesant, el incercand sa ne arate schimbarea de design pe care Apple ar putea-o oferi din aceasta toamna. Practic, graficianul s-a bazat pe unele schite pentru Samsung Galaxy S8 si a creat un concept care ne arata Samsung Galaxy S8 care ruleaza sistemul de operare iOS 11, ce va fi prezentat azi.

Desigur ca acest concept al iPhone 8 ne arata doar partea frontala a unui Samsung Galaxy S8 care ruleaza iOS 11, deoarece carcasa ramane cea pe care o stim de la iPhone. Per total ideea graficianului de a ne arata un iPhone 8 care seamana extrem de bine cu un Samsung Galaxy S8 este foarte interesanta, dar trebuie mentionat faptul ca asta nu se va intampla.

Desi exista schite care sugereaza ideea ca iPhone 8 va arata ca un Samsung Galaxy S8, acestea au fost infirmate de catre diverse surse apropiate Apple. Se pare ca iphone 8 va semana mai mult cu un terminal HTC decat cu un Samsung Galaxy S8, iar aici vorbim desigur tot despre panoul frontal al produsului pe care Apple se pregateste sa-l lanseze.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 care ne prezinta de fapt un Samsung Galaxy S8 care ruleaza iOS 11 ?