HomePod a fost ironizat de tot internetul

HomePod este noul difuzor inteligent pe care compania Apple l-a prezentat in mod oficial in cursul zilei de ieri in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2017. HomePod este raspunsul celor de la Apple pentru Google si Amazon, care au de cativa ani de zile difuzoare inteligente pentru clientii din cateva tari de pe glob, insa nu la fel de bune.

HomePod include o varietate de tehnologii menite sa faca experienta de a asculta muzica acasa excelenta, iar compania Apple este foarte mandra de produs. HomePod are 6 microfoane, senzori care-i permit sa-si dea seama in ce mediu se afla si sa-si ajusteze volumul in mod corespunzator, iar daca aveti doua, ele comunica si redau muzica in tandem in intreaga casa.

HomePod este un dispozitiv extrem de promitator, iar compania Apple stie asta, dar internetul nu s-a putut abtine din a ironiza noul produs al celor din Cupertino. Design-ul ales pentru HomePod este ceea ce a generat atat de multe ironii pentru compania Apple, el semanand cu cel al MacPro, dar fiind totusi destul de diferit din multe puncte de vedere.

HomePod a fost ironizat de tot internetul

HomePod a fost ironizat in fel si chip de catre foarte multa lume, dar mai jos aveti cateva dintre cele mai comice imagini publicate.

https://twitter.com/Bioteufel/status/871810037009854466