Prima Pagina HomePod HomePod a fost ironizat de tot internetul

HomePod a fost ironizat de tot internetul

HomePod este noul difuzor inteligent pe care compania Apple l-a prezentat in mod oficial in cursul zilei de ieri in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2017. HomePod este raspunsul celor de la Apple pentru Google si Amazon, care au de cativa ani de zile difuzoare inteligente pentru clientii din cateva tari de pe glob, insa nu la fel de bune.

HomePod include o varietate de tehnologii menite sa faca experienta de a asculta muzica acasa excelenta, iar compania Apple este foarte mandra de produs. HomePod are 6 microfoane, senzori care-i permit sa-si dea seama in ce mediu se afla si sa-si ajusteze volumul in mod corespunzator, iar daca aveti doua, ele comunica si redau muzica in tandem in intreaga casa.

HomePod este un dispozitiv extrem de promitator, iar compania Apple stie asta, dar internetul nu s-a putut abtine din a ironiza noul produs al celor din Cupertino. Design-ul ales pentru HomePod este ceea ce a generat atat de multe ironii pentru compania Apple, el semanand cu cel al MacPro, dar fiind totusi destul de diferit din multe puncte de vedere.

HomePod a fost ironizat de tot internetul

HomePod a fost ironizat in fel si chip de catre foarte multa lume, dar mai jos aveti cateva dintre cele mai comice imagini publicate.

 • Kfc

  Hahahaha 😂😂😂

 • Srb Srb

  hahah, cand nu poti tine pasul cu inovatiile Apple, mai usor critici

 • real

  Boss
  ce inovatii??
  sint pe piata speakere wireless de prin 2013-2014 (daca nu ma insel)
  inainte erau cu module externe
  hai sa fim realisti.

 • ibadea

  Apple a ales o abordare diferita, are un scop principal, sa asculti muzica, apoi integrarea cu homekit, iar partea de smart este secundara. Faptul ca se va integra perfect cu ecosistemul Apple ii ofera un avantaj enorm. A considerat ca doar sa vorbesti cu el nu este suficient pentru a lansa un dispozitiv nou. Conform statisticilor 70% din intrebarile folosite pentru echo si google home au fost legate de starea vremii, nu iti trebuie un dispozitiv doar pentru asa ceva. Din punct de vedere al design-ului nu este cine stie ce, insa se va integra perfect cu orice tip de mobila care o are omul in casa, iar din punct de vedere HW e cu mult peste concureta. Ceea ce nu a vazut nimeni este ca va lovii puternic si piata de dispozitive homecinema. Apple chiar a gandit acest produs, felicitari!

 • Filip

  Nu-ti mai pune mintea cu ala,trebuie doar ignorat e in lumea lui/ Apropo ala nu a auzit de Beats si Jbl?Au produse similare vandute de ghici Apple

 • Srb Srb

  Mda si smartphone erau pe piata de ani de zile inainte de iphone

 • Srb Srb

  Eu sunt realist si imi place sa analizez fiecare mic detaliu

 • Mr. Tambourine Man

  Sa vad haterii cand se vor publica cifrele oficiale privind vanzarile…
  Care vor suna ca si in cazul Watch…Apple si restul..
  Vai de capul vostru haterilor. N-aveti o chifla in stomac dar veniti aici sa faceti misto!

 • Srb Srb

  “Surprise! The HomePod actually sounds incredible”
  “Apple’s HomePod sounds really good in its demos”

  deci deja se pare ca demo’urile, din punct de vedere al calitatii sonore, ofera doar reactii f pozitive.

 • Srb Srb

  cine nu a auzit de Beats si Jbl?? esti maimuta sincer..beats face parte din Apple

 • Filip

  Ai zis ceva de inovatii cocalarule,citeste sau nu stii sa citesti?

 • Srb Srb

  eu ti-am dat reply la mesaj…deci intrebarea mea este legata de declaratia ta.
  Ce treaba are raspunsul tau la intrebarea mea?
  Inca 1data ca la maimute, tu ai zis asa si citez : “Apropo ala nu a auzit de Beats si Jbl” si eu te-am intrebat :” cine nu a auzit de beats si jbl”

 • Viorel Predatorul

  Te-ai descris perfect: hater fără nici chiflă în stomac, și vii aici să faci mișto, bogzore :)))

 • Viorel Predatorul

  Cred că Pod-ul ăsta este un produs reușit. Arată bine, dar era normal să apară ironii despre design. Rămâne ca piața să decidă cât de dorit este produsul.

 • Kfc

  Din cauza asta esti tu hater aici si pe mobilissimo legat de Samsung sau orice alta companie cu Android? Din cauza ca n-ai o chifla in stomac?
  Iti e foame rău? La cate credite ai facut pt produsele Apple.. saracul de tine a ramas cu burta goala.
  Daca vrei iti trimit eu ceva de mancare 😉