iOS 11 sterge automat aplicatiile nefolosite din iPhone

iOS 11 sterge automat aplicatiile nefolosite din iPhone si iPad, o noua functie fiind implementata de catre compania Apple pentru a efectua acest lucru pentru noi. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua functie pentru iOS 11, ea avand denumirea pe iPhone si iPad Optimizare aplicatii neutilizate, Offload unused Apps.

Conform descrierii facute de catre compania Apple in iOS 11, aceasta noua functie are menirea de a sterge automat aplicatiile neutilizate din iPhone si iPad, documentele si datele acestora fiind pastrate. Cei de la Apple spun si ca daca aplicatia mai este disponibila in AppStore, dupa reinstalarea sa in iOS 11, datele salvate vor fi automat repuse in iPhone sau iPad.

Compania Apple nu spune si daca aceasta noua functie afiseaza denumirile aplicatiilor sterse automat din iOS 11 de pe iPhone sau iPad, desi ar trebui sa se intample asta. Daca aplicatiile sterse automat din iOS 11 de pe iPhone sau iPad nu mai sunt disponibile in AppStore, atunci le-ati pierdut automat, asa ca functia trebuie folosita cu grija.

Aceasta noua functie a iOS 11 care sterge automat aplicatiile neutilizate din iPhone si ipad poate fi gasita in Settings > General > iTunes & App Store, Configurari > General > iTunes si App Store.

iOS 11 stergere aplicatii neutilizate