iOS 11 – noutatile iPad intr-o prezentare Video

iOS 11 este numit de catre compania Apple drept cea mai mare actualizare de pana acum pentru tableta iPad pe care incearca sa o creasca in vanzari, cu o disperare destul de mare. iOS 11 vine cu foarte multe functii interesante pentru tabletele iPad, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare pentru unele dintre ele ruland pe iPad Pro 10.5 inch.

Printre cele mai importante functii noi din iOS 11 pentru iPad se numara noul Control Center care seamana foarte bine cu dashboard-ul din macOS. Avem desigur si un dock nou care este acum intins pe intreaga suprafata a ecranelor iPad in iOS 11, mai multe aplicatii putand fi afisate, el facilitand si trecerea de la o aplicatie la alta in tablete.

Sistemul SplitView permite acum tranferul rapid de informatii printr-o functie Drag & Drop pe care utilizatorii o cer de ani si ani de zile pentru noi. Performantele iOS 11 sunt deasemenea imbunatatite, iar cei de la Apple au implementat multe functii pentru Apple Pencil, toate fiind prezentate in clipul video de mai jos.