iOS 11 – GALERIE FOTO cu noutatile iPhone si iPad

iOS 11 a fost deja lansat in prima versiune beta de catre compania Apple, iar cei care au un profil de dezvoltator pentru aceasta versiune instalat in iPhone si iPad il pot instala chiar acum. iOS 11 vine cu foarte multe schimbari pentru iPhone si iPad, unele de interfata si altele pentru functionalitatea sistemului de operare, compania Apple incercand sa aiba grija de toate doleantele.

iOS 11 este mai atractiv din punct de vedere vizual, fata de versiunile anterioare ale sistemelor de operare pentru iPhone si iPad, dar asta nu inseamna ca nu aduce schimbari si pentru functii. Control Center arata complet diferit pe iPhone si iPad in comparatie cu versiunea din iOS-urile anterioare, iar aici Apple a implementat poate cea mai mare schimbare in iOS 11.

Desigur ca exista schimbari si pentru LockScreen sau Notifications Center, ambele fiind transformate intr-un singur hub de notificari vizibile in iOS 11 in ambele interfete. Exista schimbari si pentru diverse aplicatii native ale sistemului de operare iOS 11, inclusiv pentru animatiile rulate in utilizarea zilnica, sau chiar pentru status bar.

iOS 11 – GALERIE FOTO cu noutatile iPhone si iPad

Dupa cum era de asteptat, iOS 11 vine cu foarte multe noutati, asa cum este si normal de la o actualizare de acest gen si este bine sa stim cu totii ce urmeaza sa primim. In aceasta idee, mai jos aveti o galerie foto cu noutatile iOS 11, ea urmand a fi actualizata pentru cei care nu au ocazia de a instala aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 11 galerie foto iPhone