Prima Pagina iOS 11 iOS 11 aduce setari automate pe iPhone si iPad

iOS 11 aduce setari automate pe iPhone si iPad

iOS 11 vine cu o schimbare foarte interesanta pentru iPhone si iPad, ea fiind preluata direct din modul in care functioneaza castile AirPods, lansate anul trecut. Mai exact, conform companiei Apple, incepand cu iOS 11 vom putea seta automat si mult mai rapid orice fel de iPhone si iPad in baza setarilor existente pentru un alt dispozitiv.

Aceasta noua functie a iOS 11 este accesibila in interfata care ne permite sa facem setarile initiale pentru iPhone si iPad, ea fiind complet regandinta. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata interfata care permite efectuarea setarilor automate pe iPhone si iPad in iOS 11, un cod special fiind afisat pe terminalul de pe care se iau setarile.

Terminalul nou va trebui sa scaneze acel cod QR in iOS 11, iar in el vor fi preluate automat setarile pentru iCloud, parolele pentru servicii si aplicatii, plus multe alte date. Unele informatii sunt importate automat din terminalele iPhone si iPad initiale, astfel ca utilizarea iOS 11 va fi facuta automat cu noile setari disponibile pentru utilizator.

Aceasta noua functie va fi disponibila inclusiv pentru iPhone si iPad in iOS 11, asa ca toata lumea o va putea utiliza fara probleme.

iOS 11 setare automata iPhone iPad

 • Srb Srb

  Superb

 • Andrei02

  Merita cumpărate airpods-urile? Acum câteva zile mi a venit ideea si nu stiu daca merita!

 • Puffy Mic

  @srb_srb:disqus, o întrebare..am reușit ”performanța” de a-mi scăpa telefonul pe jos și display-ul nu se mai aprindea, doar o mică luminiță slabă pe fundal…oare cei de la garanție au cum să-și dea seama că a fost scăpat? în condițiile în care telefonul nu are o urmă de șoc..

 • Srb Srb

  pai s-ar putea sa existe urma de soc, cand deschid telefonul. Oricum nu ai nimic ce pierde, mergi si le zici ca incepand de dimineata se intampla acest lucru, in caz ca se gasesc urme iti vor spune cam cat te costa si daca accepti sau nu,deci nu ai nimic de pierdut. Esti din buc? mergi la noumax,daca nu e aglomerat iti verifica pe loc de fata cu tine

 • Puffy Mic

  Sunt din București, doar că telefonul este luat de la Telekom..L-am trimis la ei la garanție, aștept răspuns..oricum, am văzut că e destul de scumpuț display-ul…742 lei..

 • Srb Srb

  Sa vedem. Trebuie sa astepti verdictul sunt curios daca e display sau altceva

 • andrei0120

  Se merita sa cumperi ari pods urile. Sunt geniale. Insa un dezavantaj ar fi oamenii din jur… o sa fie extrem de impresionati : uau ce sunt alea? Ti ai taiat firele? Si tot felul de chestii de genul. Daca nu ti pasa de lume, cumpara le. O sa se oftice toti :)))

 • razvan.adrian

  Srb ce fumezi ma? Ca esti tare rau