iOS 11 aduce setari automate pe iPhone si iPad

iOS 11 vine cu o schimbare foarte interesanta pentru iPhone si iPad, ea fiind preluata direct din modul in care functioneaza castile AirPods, lansate anul trecut. Mai exact, conform companiei Apple, incepand cu iOS 11 vom putea seta automat si mult mai rapid orice fel de iPhone si iPad in baza setarilor existente pentru un alt dispozitiv.

Aceasta noua functie a iOS 11 este accesibila in interfata care ne permite sa facem setarile initiale pentru iPhone si iPad, ea fiind complet regandinta. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata interfata care permite efectuarea setarilor automate pe iPhone si iPad in iOS 11, un cod special fiind afisat pe terminalul de pe care se iau setarile.

Terminalul nou va trebui sa scaneze acel cod QR in iOS 11, iar in el vor fi preluate automat setarile pentru iCloud, parolele pentru servicii si aplicatii, plus multe alte date. Unele informatii sunt importate automat din terminalele iPhone si iPad initiale, astfel ca utilizarea iOS 11 va fi facuta automat cu noile setari disponibile pentru utilizator.

Aceasta noua functie va fi disponibila inclusiv pentru iPhone si iPad in iOS 11, asa ca toata lumea o va putea utiliza fara probleme.

iOS 11 setare automata iPhone iPad