iPad Pro 10.5 inch a fost lansata cu reduceri

9

iPad Pro 10.5 inch a fost lansata oficial astazi de catre compania Apple, iar tableta a fost pusa in vanzare de catre cei de la Best Buy cu un gift card in valoare de 50 de dolari. Nimic nu spune ca ai un produs premium la vanzare decat oferirea unui gift card impreuna cu el, iar asa Apple a luat ideea de premium din iPad Pro 10.5 inch, aducand-o la nivelul unui produs Samsung.

Compania Apple are in general grija ca produsele sale sa nu fie lansate cu reduceri chiar din ziua punerii in vanzare, deoarece se pierde efectul de produs premium, cautat de catre clienti. Pentru iPad Pro 10.5 inch nimeni nu se astepta la cozi in fata magazinelor, sau comenzi care sa goleasca stocurile companiei Apple chiar de la primele minute dupa deschiderea precomenzilor.

Chiar si asa, iPad Pro 10.5 inch nu re parte de un start foarte bun, din punctul meu de vedere, dar Apple este destul de disperata in momentul de fata. iPad Pro 10.5 inch este si foarte scumpa, fiind vanduta la preturi care incep de la 650 de dolari, deci cei de la Apple fac orice pot pentru a genera vanzari relativ ok pentru noua lor tableta.

iPad Pro 10.5 inch Apple