iPad Pro 10.5 inch a fost lansata cu reduceri

iPad Pro 10.5 inch a fost lansata oficial astazi de catre compania Apple, iar tableta a fost pusa in vanzare de catre cei de la Best Buy cu un gift card in valoare de 50 de dolari. Nimic nu spune ca ai un produs premium la vanzare decat oferirea unui gift card impreuna cu el, iar asa Apple a luat ideea de premium din iPad Pro 10.5 inch, aducand-o la nivelul unui produs Samsung.

Compania Apple are in general grija ca produsele sale sa nu fie lansate cu reduceri chiar din ziua punerii in vanzare, deoarece se pierde efectul de produs premium, cautat de catre clienti. Pentru iPad Pro 10.5 inch nimeni nu se astepta la cozi in fata magazinelor, sau comenzi care sa goleasca stocurile companiei Apple chiar de la primele minute dupa deschiderea precomenzilor.

Chiar si asa, iPad Pro 10.5 inch nu re parte de un start foarte bun, din punctul meu de vedere, dar Apple este destul de disperata in momentul de fata. iPad Pro 10.5 inch este si foarte scumpa, fiind vanduta la preturi care incep de la 650 de dolari, deci cei de la Apple fac orice pot pentru a genera vanzari relativ ok pentru noua lor tableta.

iPad Pro 10.5 inch Apple

9 COMENTARII

  1. @Amfetamin, cand Samsung a facut asta râdeai de mama focului, ca este vândut telefonul cu casca de VR sau cu vreun voicher ceva.
    Aceeași parere o ai si despre Apple?

  2. Exact,sunt de toată jena,chiar dacă voucher-ul este oferit de bestbuy și nu de către vreun Appstore. Oricum la cât costa tableta eu unul nu m-as da pe spate pt acei 50$.

  3. Știi care-i faza? Așa ziceam și eu înainte de a compara bătrânelul meu Air 2 cu noul (pe atunci) 12.9 Pro. Trebuie să recunosc că m-a dat pe spate, destul de rău 🙂 În cazul lui 10.5 sunt aproape convins că o să pățești ca mine, odată ce petreci 10 minute în compania noului flagship 😀

  4. Dar stai! Pentru doar 1315 euro, primesti cadou un voucher de $50. Si asta nu e tot! Cumpara in urmatoarele 15 minute si primesti cadou o senzationala tigaie Dry Cooker* care iti va tine parintii ocupati in timp ce tu te joci pe iPad. Decat la BestBuy. Cumpara acum! O tableta la pret de doua!

    *Dry Cooker va fi disponibil la urmatorul update de software care iti va transforma iPad-ul pro intr-o tigaie