iOS 11 – asa arata noul Control Center pe iPhone

iOS 11 are parte de o schimbare colosala pentru Control Center-ul de pe iPhone sau iPad, compania Apple modificand in totalitate modul in care este grupat acest meniu de control al functiilor iDevice-urilor. Desi principiul de baza pentru control a ramas acelasi, Control Center din iOS 11 este totusi grupat intr-o singura pagina, Apple inghesuind acolo toate optiunile.

In iOS 11 Control Center are mai multe toggle-uri pentru controlarea functiilor iPhone si iPad, astfel ca putem activa sau dezactiva inclusiv internetul mobil. Mai mult decat atat, acum toggle-ul pentru Wi-Fi din iOS 11 ne arata si cand iDevice-ul cauta o retea, sau numele celei la care este conectat, astfel ca nu trebuie sa mai accesam aplicatia de setari pentru asta.

Meniul pentru a controla muzica din Control Center pe iOS 11 este mul mai mic acum, iar butoanele pentru blocarea orientarii si Do Not Disturb sunt inghesuite langa el. Apple a inghesuit inclusiv noi butoane pentru a ajusta luminozitatea ecranului si nivelul sonorului difuzoarelor in iOS 11, sistemul vechi fiind totusi mult mai util decat cel de acum.

In continuare, avem aceeasi posibilitate de a folosi 3D Touch pentru a controla anumite functii ale toggle-urilor Control Center din iOS 11, insa pentru unele nu mai exista optiunea de a le accesa meniul din aplicatia setari. Trebuie sa recunosc faptul ca aceasta din urma schimbare pentru iOS 11 nu este una pe care o agreez, dar poate ca pana in toamna va fi regandita.

In final, compania Apple ne permite sa adaugam si diverse alte toggle-uri in Control Center pentru iOS 11, meniul din aplicatia de setari oferind optiunea de a le sterge pe cele actuale si a adauga altele. Din pacate doar unele create de catre Apple pentru aplicatiile native ale iOS 11 sunt disponibile, asa ca nu avem altceva pentru aplicatii terte.

Voi ce parere aveti despre Control Center-ul din iOS 11 ?