WhatsApp update aduce noi functii pentru iPhone

WhatsApp este cea mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, in momentul de fata peste 1.5 miliarde de persoane folosind-o lunar, compania Facebook actualizand in cursul noptii trecute aplicatia si iata ce a pregatit nou pentru noi.

Noua versiune a aplicatiei WhatsApp aduce in primul rand o serie de filtre color care pot fi aplicate peste pozele sau clipurile video inregistrate folosind terminalele iPhone. Tot ce trebuie sa facem n WhatsApp este sa inregistram o poza sau un clip video, ori sa selectam una din libraria foto/video, iar mai apoi putem selecta filtrele dorite printr-o simpla glisare de jos in sus in interfata.

Cea de-a doua noutate pentru WhatsApp are legatura cu primirea de multiple poze de la aceeasi persoana, acestea fiind acum grupate intr-un singur album pe iPhone. Pentru a raspunde mai usor la mesajele primite prin WhatsApp, compania dezvoltatoare a aplicatiei a implementat o noua scurtatura care printr-o glisare din dreapta spre stanga ea permitandu-ne sa raspundem rapid la orice mesaj primi.

  • Add color filters to your media. Just capture or select a photo, video, or GIF, and swipe up to pick a filter.
  • When you receive multiple photos from the same sender in a row, they’ll now be grouped together as an album.
  • New reply shortcut: simply swipe right in any message to quickly reply to it.

Aplicatia WhatsApp este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

WhatsApp actualizare noutati iPhone

2 COMENTARII