eMAG – pret redus cu 1200 LEI la modelele Mac

eMAG are astazi in vanzare zeci de modele de iMac si MacBook care au reducere de pana la 2100 de LEI in functie de modelul de care sunteti interesati voi. Cele mai mari reduceri sunt disponibile in categoria de produse din aceasta pagina, insa vorbim in general despre promotii dispersate la eMAG in intreaga categorie de produse pe care compania Apple le vinde acum.

eMAG vinde toate modelele iMac pe care compania Apple le are deasemenea disponibile pentru vanzare in momentul de fata in cadrul magazinului sau online. Acelasi lucru este valabil pentru MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro, eMAG avand gama completa de calculatoare pe care compania Apple o are, reducerile ajungand pana la 2100 de LEi pentru toate.

eMAG vinde MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro cu reducere de pana la 2100 de LEI in momentul de fata, 45 de modele existand in oferta magazinului. In aceasta pagina si aceasta pagina gasiti toate modelele de iMac, MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro pe care cei de la eMAG le au in vanzare si va recomand sa analizati cu foarte mare atentie oferta, pentru ca exista multe modele bune.

eMAG – pret redus cu 1200 LEI la modelele Mac

eMAG vinde inclusiv modelele noi de MacBook Pro care au Touch Bar, acestea fiind lansate in toamna anului trecut pe pietele globale si fiind extrem de apreciate. Reducerile pentru ele sunt destul de bune in momentul de fata, asa ca daca erati in cautarea unui asemenea model, il veti gasi la cei de la eMAG la o reducere destul de buna in momentul de fata.

eMAG vinde si modelel resigilate de MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro, reducerile pentru acestea ajungand pana la 900 de LEI astazi. Veti gasi in momentul de fata in aceasta pagina modelele de MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro resigilate, ele fiind verificate inainte de a fi repuse in vanzare, astfel incat sa functioneze ca un produs complet nou.

eMAG este magazinul online cu cea mai mare gama de produse din Romania, iar in cazul ofertei pentru produse Apple lucrurile nu sunt diferite. Cei de la eMAG sunt reselleri oficiali de produse Apple in Romania, asa ca daca veti cumpara de la ei, puteti fi siguri ca veti beneficia de tot suportul unui partener autorizat de catre compania Apple.

eMAG pret redus 2100 LEI iMac MacBook