iOS 11 – drag & drop pe iPhone, iata cum merge

iOS 11 a adus pe iPad una dintre cele mai utile functii pentru productivitate, mai exact cea drag & drop care permite tranferul de fisiere intre aplicatii prin simpla selectare si tragere. In iOS 11 pentru iPad aceasta functionalitate este extrem de utila cand se transfera continut intre multiple aplicatii din acelasi ecran  si foarte multa lume lauda ideea Apple.

Desi compania Apple nu a spus ca aceasta functie drag & drop va ajunge inclusiv pe iPhone in iOS 11, ei bine iata ca un dezvoltator a reusit sa o activeze. Apple a spus ca aceasta functie a iOS 11 va putea fi utilizata doar in interiorul aplicatiilor, insa un bug existent acum permite utilizarea sa si intre alte aplicatii ale sistemului de operare.

In aplicatii, noua functie a iOS 11 va permite transferul rapid de fisiere in aplicatii precum Files si altele care permit adminsitrarea de fisiere online, sau locale. Deocamdata nu exista alte prezentari pentru functia drag & drop pe iPhone in iOS 11, insa probabil dezvoltatorii se vor grabi in zilele urmatoare sa ne arate cum poate fi folosita functia si cat de utila este.

10 COMENTARII

  1. Când primesc notificare rămâne deschis display-ul și nu se Închide automat… Îmi mănâncă multă baterie. Cum îl fac sa se închidă automat ?