iOS 11 – iPad deschide multe aplicatii in acelasi ecran

iOS 11 aduce o schimbare foarte importanta pentru tabletele iPad, care are menirea de a le apropia si mai mult de calculatoarele pe care compania Apple sustine ca le ataca. Mai exact, conform celor care au avut ocazia de a testa iOS 11 pe tabletele iPad, acestea permit deschiderea a nu mai putin de 4 aplicatii in acelasi ecran, lucru imposibil de realizat in iOS 1.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum este totul posibil, tabletele iPad permitand deschiderea a 4 aplicatii in diverse regiuni ale ecranului in iOS 11. Vorbim despre 3 aplicatii standard care sunt vizibile in acelasi ecran al iOS 11, dar si un clip video vizibil prin sistemul Picture in Picture, iar asa tabletele iPad se transforma in produse bune pentru productivitate.

Desigur ca aranjarea acestor aplicatii astfel incat sa putem vedea atatea in acelasi ecran al iPad in iOS 11 nu este simpla, dar probabil ca in viitor compania Apple va rezolva si problema asta.

iOS 11 iPad 4 aplicatii ecran

6 COMENTARII

  1. Dacă ar fi scos asta Samsung, ai fi spus că este o prostie, că oricum nu poți lucra pe patru aplicății deschise simultan pe un ecran așa mic.
    Dacă a scos Apple, ehehe… Magic!

  2. samsung are asta de ani grei și se numește multiwindows multitasking ….. la note ai posibilitatea de redimensionare a aplicației cu root merge la toate “GALAXY” ani lumina distanță ios de android

  3. Samsung ofera optiunea asta inca de la primul model de Samsung Tab Pro 12″
    Deci de acum 3 ani exista optiunea asta pe Samsung.
    A foat inutila pana acum, brusc a devenit revolutionara.