iOS 11 schimba playerul video pe iPhone si iPad

iOS 11 a adus, fara ca Apple sa anunte acest lucru, o schimbare majora pentru playerul video pe care il folosim in mod constant pe iPhone si iPad pentru a vedea clipuri video. In imaginea de mai jos puteti vedea noua interfata a playerului video din iOS 11 pentru iPhone si iPad, compania Apple inlocuind unele butoane si implementand suport pentru multe alte functii.

Pentru inceput, compania Apple a modificat in iOS 11 felul in care stau optiunile de control cand vedem un clip video, sliderul pentru volum avand acum si o functie mute. iOS 11 ne ofera in playerul video optiunea de a il vedea pe intregul ecran, sau inchenarul sau din pagina web in care -am deschis, pe iPad existand optiunea Picture in Picture.

In continuare, pentru clipurile video iOS 11 ne permite sa vedem subtitrari inclusiv pentru clipurile video, iar aceasta este o schimbare foarte importanta. In final, playerul video din iOS 11 are inclusiv suport pentru tastaturile externe, deci il putem controla cu una pentru iPhone sau iPad, lucru imposibil pana in prezent.

iOS 11 clipuri video imagine