Primii adidasi Apple vor fi vanduti foarte scump

Apple a produs la un moment o serie de obiecte vestimentare, iar printre ele s-au aflat si destule perechi de adidasi, care n-au avut prea mult succes pe piata. Acesti adidasi au fost fabricati de catre compania Apple la inceputul anilor ’90 doar pentru angajati si vorbim despre o pereche pe care cineva a pastrat-o, ea urmand a fi vanduta la licitatie.

Casa de licitatii care vinde acesti adidasi produsi de catre compania Apple va cere o suma minima de 15.000 de dolari pentru ei, insa valoara estimata este mult mai mare. Mai exact, ea sustine ca adidasii Apple ar costa in realitat minim 30.000 de dolari, chiar daca este foarte greu de crezut ca vor exista persoane care vor plati atat de mult pentru ei.

In ciuda acestui lucru, este interesant de vazut ce mai facea Apple prin anii ’90, inainte de a lansa produsele revolutionare pe care le folosim acum.

adidasi Apple licitatie

14 COMENTARII

  1. Corect puiule:/ as misca Pamantul cu 2 grade daca ar fi atata amar de bani la mine in cont. As inventa slapul cu motoras electric care merge singur :)). L-as dota cu NFC pentru plati la ureche si cauciuc curbat pentru aerodinamica.

  2. Deci ma suparati sa-mi crape norocul daca nu. Voi ati auzit expensive classic shit facut din piele de caprioara fugarita pe dealuri? Aici avem un exemplu perfect de adidasi din piele de cerb rar cu aer de fraier :))

  3. O sa scot ciocatele lui bunicul din 1907 la licitație …. bine ca nu au un rahat conservat să-l scoată la licitație :))))