Samsung Galaxy Note 8 – functia Confirmata azi

Samsung Galaxy Note 8 va avea un cititor de amprente integrat in carcasa si nu in ecran, un manager al companiei Samsung confirmand dezamagirea.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi una dintre functiile principale confirmate de catre compania Samsung prin intermediul unui manager care a discutat cu presa. Mai exact, conform acestui manager al companiei Apple, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba cititorul de amprente integrat in carcasa si nu in ecranul terminalului.

Decizia celor de la Samsung de a integra un cititor de amprente in carcasa Samsung Galaxy Note 8 in loc de ecran a fost una de ultima ora, conform managerului. Exact precum in cazul Samsung Galaxy S8, compania Samsung nu a reusit sa produca un prototip al Samsung Galaxy Note 8 care sa aiba un cititor de amprente in ecran si care sa functioneze bine.

Cei de la Samsung se chinuie de mai bine de un an sa integreze cititorul de amprente in ecranele smartphone-urilor, insa nici cu Samsung Galaxy Note 8 n-au reusit. Asta sugereaza faptul ca Samsung nu are tehnologiile necesare pentru a oferi un Samsung Galaxy Note 8 cu adevarat revolutionar, dar putina lume se astepta cu adevarat la asta.

Samsung Galaxy Note 8 – are cititor de amprente integrat in carcasa

Managerul companiei Samsung a afirmat ca decizia de a integra cititorul de amprente al Samsung Galaxy Note 8 in carcasa are legatura cu securitatea dispozitivului. Desigur ca aceasta este o minciuna, asa cum obisnuieste Samsung sa minta in mod obisnuit, pentru ca a avea cititorul de amprente in ecranul Samsung Galaxy Note 8 sau in carcasa are aceleasi efecte asupra securitatii.

Samsung lucreaza cu CrucialTec pentru a continua dezvoltarea de cititoare de amprente in ecrane, insa Samsung Galaxy Note 8 nu se va bucura de acest lucru. Acest esec al companiei Samsung vine intr-un punct intr-un care Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat inaintea unui iPhone 8 care ar trebui sa aiba, in mod teoretic, aceasta caracteristica disponibila.

“We made every effort to install a display-integrated fingerprint sensor on Galaxy Note 8, but we decided not to install it on this strategic phone due to various technical limitations such as security.”

Desi nu va avea un cititor de amprente care sa poata fi folosit normal, Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi o camera duala. Camera duala este buna, dar ineficienta dupa ce utilizatorii Samsung Galaxy Note 8 o vor acoperi de amprente cautand cititorul, dar asta se intampla cand te numesti Samsung si nu faci lucrurile cum trebuie.

Samsung Galaxy Note 8 cititor amprente carcasa