eMAG – preturi reduse la boxele wireless

eMAG are in cursul acestei zile reduceri la boxe portabile, astfel ca puteti cumpara acest tip de accesorii la preturi care incep de la 22 de lei si beneficiaza de 70% reducere in aceasta pagina. Vorbim despre boxe de dimensiuni reduse care pot fi cumparat la pret redus pentru ca voi sa puteti asculta muzica indiferent de locatia in care va aflati intr-un moment sau altul.

Toate aceste reduceri la boxe portabile la eMAG va ofera posibilitatea de a lua cu voi muzica favorita oriunde va duceti, deci veti putea crea o mini petrecere cu prietenii in aproape orice locatie. Peste 250 de modele de boxe portabile sunt disponibile la reducere la eMAG, deci puteti alege modelul potrivit in functie de nevoile voastre.

Cei de la eMAG au in oferta atat boxe portabile care functioneaza prin Bluetooth, cat si unele care se conecteaza direct la portul audio de 3.5mm al unui smartphone, sau chiar al unei tabletei. In aceasta idee, veti putea transmite sunetele cat se poate de clar in orice mod doriti, boxele portabile avand autonomie de cateva ore pentru redarea muzicii.

eMAG Stock Busters aduce reduceri mai la boxe portabile

Printre toate boxele portabile disponibile la reducere la eMAG veti gasi si cativa dintre producatorii consacrati de accesorii de acest gen, pentru produsele lor fiind reduceti considerabile. In aceasta idee, probabil veti putea cumpara un produs pe care vi-l doreati de mult, dar la un pret mult mai mic decat cel obisnuit pentru el.

In aceasta pagina gasiti toate reducerile la boxe portabile la eMAG si va recomand sa profitati de ocazie inainte ca produsul pe care il doriti sa dispara din stoc, cele care leviteaza fiind cele mai interesante.

eMAG preturi reduse boxe wireless

Articolul precedentNokia 9 – intrece iPhone 8 si Galaxy S8 cu aceste specificatii
Articolul următoriOS 11 aduce noi efecte iMessage pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.