Prima Pagina Nokia Nokia 9 – intrece iPhone 8 si Galaxy S8 cu aceste specificatii

Nokia 9 – intrece iPhone 8 si Galaxy S8 cu aceste specificatii

Nokia 9 apare astazi intr-un alt test de performante care-i confirma specificatiile si suprematia in fata iPhone 8 si Samsung Galaxy S8.

Nokia 9 a aparut saptamana trecuta intr-un test de performante facut cu Geekbench, si zilele trecute in altul, performantele sale fiind cu mult mai bune decat cele ale iPhone 8 si Samsung Galaxy S8. Aceasta performanta a Nokia 9 a luat extrem de multa lume prin surprindere, deoarece nimeni nu se astepta ca Nokia sa poata lansa un smartphone mai puternic decat iPhone 8 si Samsung Galaxy S8.

In ciuda acestui lucru, acel test se dovedeste a fi real, iar astazi aflam si cateva informatii cu privire la specificatiile tehnice pe care Nokia 9 se bazeaza in lupta cu iPhone 8 si Samsung Galaxy S8. Stiam deja ca Nokia 9 are un chip Qualcomm Snapdragon 835 cu procesor octa-core, exact ca Samsung Galaxy S8, el avand nucleele tactate la 1.90 GHz, sperantele fiind mari in comparatie cu iPhone 8.

Tot de saptamana trecuta stim ca Nokia 9 va avea 4 GB RAM, exact ca Samsung Galaxy S8, dar mai mult ca iPhone 8, insa modele cu 6 GB si 8 GB RAM ar fi deasemenea in dezvoltare. Cu atat de mult RAM inclus, Nokia 9 ar putea avea performante cu mult mai bune decat cele ale iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, chiar mai mari decat cele din testul de performante initial.

Nokia 9 – intrece iPhone 8 si Galaxy S8 cu aceste specificatii

Mergand in continuare, astazi aflam pentru prima oara ca Nokia 9 va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch, totusi mai mic decat cele ale iPhone 8 si Samsung Galaxy S8. Stim deja ca Samsung Galaxy S8 are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iPhone 8 va avea unul identic, teoretic, insa Nokia 9 urmeaza sa aiba unul cu diagonala ceva mai mica, dar probabil cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.

Nokia 9 nu se va lasa mai prejos decat iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 in ceea ce priveste camera, el urmand a avea una duala cu senzori de 13 megapixeli. Camera frontala a Nokia 9 urmeaza sa aiba tot 13 megapixeli, mai mult decat cele integrate in Samsung Galaxy S8 si iPhone 8, iar asta va avea drept efect selfie-uri de calitate mult mai buna.

In final, Nokia 9 urmeaza sa fie lansat candva in cursul acestui an, este clar ca dupa Samsung Galaxy S8, dar probabil si dupa iPhone 8, care va aparea in toamna. Indiferent cand va aparea, Nokia 9 va fi un concurent serios pentru iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, asa ca va exist acu siguranta interes foarte mare pentru cumpararea sa.

Nokia 9 performante

 • Mr. Tambourine Man

  La dau max 2 ani si vor disparea

 • bmwe39

  Cu root + overclock imi dai seama ca sunt mai rapide ..iar dupa 2 luni se misca in poze si il arunci pe geam

 • V.P

  Zice bine , hai cu el sa vedem ce poate .

 • RaduD

  Mda..Nokia are traditie, are reputatie, dar pentru moment, cam atat….

 • V.P

  Ce vorbesti tinere , uiti ca are Android pe el ??

 • bmwe39

  Pei de asta zic :))

 • Srb Srb

  Si htc are android dar abia abia

 • Srb Srb

  Clar A10X si A11 nu vor fi intrecute

 • cosmin

  Cred că Nokia 9 este întrecut de iPhone 9 si Galaxy S9 în specificații….. Despre ce vorbim!?!?

 • Srb Srb

  Prin eventuri se vede cine este mare si important. Apple google microsoft,restul nici nu stiu sa prezinte,bixby care inca invata engleza,a fost prezentatorul Samsung

 • Srb Srb

  Essential phone

 • Liviu Verestiuc

  Partea slabă la Nokia este customizarea acelui Android. Aici este rezerva in ceea ce privește Nokia . În ceea ce privește specificațiile și pocnitoarea Allview sta bine in procesoare,memorii samd.
  Sa vedem cum va fi primit de oameni, am văzut des că aspectul și designul bat des altele criterii. Din păcate.
  Sa speram că va fi și waterproof.

 • Badmad

  Acuma toti producatorii de androide o sa puna care mai decare mai mult ram numa ca vezi doamne sa in treaca pe vecinu.O sa puna procesor octa si 8 gb ram? Ce specificatii fenomenale😵

 • V.P

  Dar Htc nu e Nokia , hai sa nu fim rai .

 • Srb Srb

  Htc e peste nokia din prezent nu?

 • V.P

  Sunt peste , cei de la Nokia abea acum se regrupeaza , au in spate un brand , depinde de ei ce vor face .

 • Srb Srb

  intr-o lume deja cu oameni despartiti, f f greu, tinand cont ca daca sunt utilizator nou si vreau un android nou pe piata de top, am de ales intre essential ph si nokia, aleg essential ph

 • criss

  Vorbe și vorbe sa iasă pe piața și după așteptăm concluziile 😉

 • corco

  Nu cred acest zvon, nici macar ca iph 7s nu o sa fie mai rapid. Este imposibil sa optimizeze atat de bine androidul cei de la nokia si la prima lansare, vedem altii…se chinuie de ani buni.

 • Bogdan Marian

  nokia 9 va fi un smartphone foarte bun care va putea concura cu concurența adică samsung mai ales dacă va avea și un preț bun.

 • Bogdan Marian

  nu le dau mai mult de 3-4 an celor care au făcut esentiale phone un telefon care nu va ajunge nici o data în romania tu zici ca nokia e praf dar nici esentiale phone nu e departe tu crezi ca ca aia care au făcut telefonul ala vor avea succes mare sunt mai multe șanse ca nokia sa aibă.

 • Bogdan Marian

  nu le dau mai mult de 3-4 an celor care au făcut esentiale phone un telefon care nu va ajunge nici o data în romania tu zici ca nokia e praf dar nici esentiale phone nu e departe tu crezi ca ca aia care au făcut telefonul ala vor avea succes mare sunt mai multe șanse ca nokia sa aibă cam asta e adevarul.

 • Corneliu Bilauca

  Ce sa devoram aiurea, lumia Nokia sunt si ele reusite, numai Microsoft sa încapățînat aiure cu aplicațiile un an gratis si apoi pe abonament, dar ca sa platesti pentru fiecare aplicatie cîte 4 dolari/luna, in România, e un lux, inafara ca plătești serviciul de date, asta au stricat piața Lumia-Microsoft, pentru ca cu toate ca aveau Windous puteai folosi in paralel si serviciile Android, numai ca se blocau Google cu Microsoft care sa fie folosite mai mult. Asa se intimpla cind servesti doi zei, nu poti împăca pe nici unul. Asa ma-m trezit cu un telefon Lumia Microsoft cu softul sters in intregime, dar apoi tot ei miau introdus intro noapte pe un telefon mai vechi Lumia-Nokia 720, tot softul si aplicatiile de pe Lumia Microsoft 640, incit la genericul telefonului apare cu doua denumiri de Nokia Lumia 720 ce rula Windows 7,8 , si mai nou Microsoft Lumia 640 ce rula Windows 8.1, Chiar merge Lumia 720 mai bine cu Windous8.1, ca suporta si aplicatii Android google. Pai normal ca acum Nokia le va lua fața la toți, numai sa le lase mai ieftin, ca cu programul lor Simbus au tinut cele mai mari prețuri, pina nu a mai cumparat nimeni nici un telefon.

 • Misu Carmol

  Urmeaza ca Nokia sa vina cu inovatie. Daca e asa, e util acest competitor.

 • rapy

  Samsung note 8 va fi super smecher !