Samsung Galaxy Note 8 – lansare inaintea iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat chiar inaintea iPhone 8 pe pietele globale intr-o tentativa de a mai fura cateva vanzari de la Apple.

Samsung Galaxy Note 8 este in proces avansat de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, iar lansarea este pregatita cu foarte mare grija de catre coreeni. Importanta lansarii Samsung Galaxy Note 8 este atat de mare incat in momentul de fata cei de la Samsung incearca sa rezolve toate problemele privind procesul de productie al terminalului.

In baza informatiilor existente in momentul de fata Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul lunii august, chiar inainte ca iPhone 8 sa isi faca aparitia. In anii trecuti Samsung a lansat noile Note-uri in cadrul IFA Berlin, care in 2017 incepe pe 1 septembrie, asa ca nu ar fi neobisnuit ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie prezentat oficial abia atunci.

Anul trecut Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat ceva mai devreme in urma unei conferinte speciale facute de catre Samsung, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea parte de ceva similar. Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa faca uitate esecurile Samsung Galaxy Note 7, asa ca Samsung i-ar putea acorda importanta pe care o merita si ar putea organiza o conferinta speciala.

Samsung Galaxy Note 8 – lansare inaintea iPhone 8

Indiferent de situatie, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa apara pe piata inainte ca iPhone 8 sa fie lansat de catre compania Apple. Cei de la Samsung vor incerca sa mai “fure” vanzarile pe care le mai pot atrage cu Samsung Galaxy Note 8 inainte ca iPhone 8 sa fie prezentat, asa ca vor trebui sa se grabeasca pentru a putea genera ceva vanzari.

Dupa prezentarea iPhone 7S si iPhone 8, vanzarile Samsung Galaxy Note 8 vor scadea considerabil, asa ca daca nu este prezentat la timp, terminalul nu va avea succesul dorit de catre coreeni. Exista posibilitatea ca Samsung Galaxy Note 8 sa apara mai devreme decat sfarsitul lunii august, insa nimic nu este 100% sigur in acest punct, asa cum este si normal.

“Samsung is planning to unpack the Note 8 in late August, strategically ahead of the debut of iPhone 8 in September. iPhone 8 is speculated to be slightly larger than its predecessor iPhone 7, but smaller than Samsung’s Galaxy S8.”

In baza a tot ceea ce se stie pana acum, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch, o camera duala si un cititor de amprente integrat in carcasa. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba acelasi procesor ca Samsung Galaxy S8, dar si un pret pe masura noutatilor, deci ar putea fi ignorat de multa lume.

Samsung Galaxy Note 8 lansare iPhone 8