Framed este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Framed este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre cei de la Apple pentru promovare gratuita in App Store in cursul acestei saptamani. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Framed pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind unul de tip puzzle care a fost premiat in repetate randuri.

Framed este un joc de tip puzzle in care va trebui sa combinam diverse panouri animate ale unei povesti pentru un o banda desenata creata de catre dezvoltatori. Ideea creatorilor este de a crea o experienta imersiva in Framed pentru a ne convinge sa cream propria poveste in functie de modul in care aranjam fiecare parte a puzzle-ului lor.

„FRAMED is a multi-award winning noir-puzzle game where you re-arrange panels of an animated comic book to change the outcome of the story. Featuring a fusion of all-new game mechanics & fiendish puzzles, FRAMED has received many design awards as well as being an ‘Excellence in Design’ finalist in the IGF 2015. 

Framed are un motor grafic de exceptie in spate pentru a oferi o experienta excelenta de joc, el fiind premiat in cateva randuri pentru acest lucru. Mai mult decat atat, Framed are si un fundal sonor de exceptie care completeaza motorul grafic avansat, intreaca experienta de joc oferita de catre el meritand macar incercata.

  • Simply grab comic panels and swap them with a touch of your finger!
  • BEAUTIFUL ART & RICH ANIMATION
  • Hand-crafted, award-winning art and animation brings the noir world of FRAMED to life.
  • ORIGINAL JAZZ MUSIC SOUNDTRACK
  • An evocative music score featuring live jazz performances fused with modern themes and beats sets the mood.
  • A BRAND NEW EXPERIENCE AWAITS
  • Unlike anything you’ve played before, FRAMED delivers a completely new type of game experience. Plug in your headphones, sit back and enjoy!

Framed poate fi descarcat gratuit din App Store in urmatoarea saptamana, el fiind oferit in format universal urmand acest link.

Articolul precedentOrange – 9 iunie si Surpriza Zilei pentru Clienti
Articolul următor9 iunie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.