Orange – 9 iunie si Surpriza Zilei pentru Clienti

Orange are in 9 iunie o noua surpriza pentru toti clientii din retea, operatorul de telefonie mobila pregatind o oferta foarte interesanta pentru ei.

Orange continua in 9 iunie campania de aniversare a celor 20 de ani de activitate in Romania si are o noua surpriza pregatita in cadrul magazinului online. Vorbim despre o noua zi in care Orange are o oferta speciala pentru toti clientii din cadrul retelei, acestia putand beneficia de ea in cadrul magazinului online, dar numai in cursul zilei de 9 iunie.

Orange a promis ca va oferi 20 de zile de oferte speciale in magazinul sau online in luna iunie, iar pentru ziua de 9 iunie puteti gasi surpriza celor de la Orange in aceasta pagina. Acolo veti vedea calendarul zilnic pe care cei de la Orange l-au creat pentru a marca fiecare oferta pe are o fac pentru clientii proprii, iar cea pentru ziua de 9 iunie mai este disponibila doar pana la ora 23:59.

Orange spune ca aceste oferte sunt disponibile pentru absolut toti clientii din retea, dar in unele cazuri este necesar sa aveti activa o optiune de minim 5 euro pentru a beneficia de oferta in 9 iunie, sau orice alta zi. Oferta zilei de 9 iunie a celor de la Orange este disponibila numai in cadrul magazinului online, nu si in magazinele fizice, asa ca nu va asteptati la asta.

Orange – 9 iunie si surpriza zilei pentru clienti

Fiecare dintre ofertele zilnice ale celor de la Orange sunt exclusive si valabile doar pana la ora 23:59 a zilei respective, asa ca mai aveti ceva timp pentru a va bucura de cea din 9 iunie. In aceasta pagina gasiti oferta zilei Orange pentru clientii care acceseaza magazinul online si va recomand sa profitati in 9 iunie de ea inainte sa expire si sa devina complet inutila.

Separat de oferta zilei din data de 9 iunie, cei de la Orange ofera si doua luni cu cate 20 GB de internet gratuit pentru toti clientii din cadrul retelei. Puteti beneficia de aceasta oferta in ziua de 9 iunie prin accesarea sectiunii Contul Meu din cadrul website-ului Orange si alegerea activarii bonusului de internet gratuit, care este oferit in iunie si iulie.

Orange incearca prin aceasta campanie aniversara sa le multumeasca tuturor clientilor pentru fidelitatea aratata in urma alegerii de a ramane in retea. In aceasta idee, va recomand sa profitati de oferta zilei de 9 iunie de la Orange si sa urmariti iDevice.ro pentru restul ofertelor care vor fi anuntate.

Orange 9 iunie oferta