Google Maps arata Interiorul Statiilor de Metrou

Google Maps a implementat in mod tacit o noua functie extrem de utila pentru utilizatorii din lumea intreaga care folosesc platforma, ea afisand acum si harti pentru interiorul statiilor de metrou in unele orase. Cei de la Google nu au anuntat in vreun fel noua functie pentru Google Maps, asa ca multi au fost luati prin surprindere la vederea hartilor cu interiorul statiilor de metrou.

Google Maps afiseaza de ceva vreme harti cu interiorul unor cladiri, iar acum cu afisarea interiorului statiilor de metru lucrurile devin si mai interesante. Cateva orase din SUA si Asia au deocamdata cartografiate unele statii de metrou in Google Maps, insa compania isi extinde acoperirea si pentru altele, putand ajunge inclusiv in Europa in viitorul nu foarte indepartat.

Google Maps afiseaza harti cu interiorul statiilor de metrou din unele orase

Deocamdata aceste harti din Google Maps cu interiorul statiilor de metrou sunt destul de rudimentare, deoarece nu exista si informatii privind ceea ce se gaseste in ele. Mai exact, Google Maps nu afiseaza informatii privind locatia din care calatorii pot cumpara bilete din interiorul Google Maps, sau locatii din care pot cumpara mancare, ori cum pot ajunge pe platforme.

Avand in vedere ca toate aceste harti cu interiorul statiilor de metrou abia incep sa apara in Google Maps, este normal ca informatiile sa fie deocamdata destul de putine. Pe masura ce Google va extinde disponibilitatea hartilor cu interiorul statiilor de metrou pentru diverse orase existente in Google Maps, vor aparea si mult mai multe informatii pentru noi.

Facand o paralela intre Google Maps si Apple Maps, va trece foarte mult timp pana cand Apple va avea harti cu interiorul statiilor de metru. Cei de la Apple abia incep sa implementeze harti cu interiorul cladirilor in Apple Maps, asa ca Google Maps este la ani distanta de cei de la Apple, iar asta nu face decat sa ne ingreuneze nou utilizarea zilnica.

Google Maps harti statii metrou