iOS 11 are Probleme cu Repornirile Aleatorii

iOS 11 este oferit de catre compania Apple in versiune beta in momentul de fata, iar asta inseamna ca exista probleme de functionare pentru noul sistem de operare al americanilor. Mai exact, se pare ca unii utilizatori ai iPhone se iPad se plang din cauza faptului ca iOS 11 reporneste aleator in timpul functionarii, o problema totusi destul de veche.

Inaintea lansarii iOS 10 au existat foarte multe persoane care s-au plans din cauza repornirilor aleatorii, ele disparand pana acum, cand a aparut iOS 11 si ele au revenit. Din pacate simpla problema a unei reporniri aleatorii sta in faptul ca nu stii cand se va intampla, deci in folosirea iOS 11 s-ar putea sa vi se reporneasca in mod aleator terminalele, fara a putea bloca asta.

Va spun sincer ca de luni si pana acum nu mi-a repornit in vreun moment terminalul iPhone 7 Plus pe care am iOS 11 instalat, insa oricand ar putea incepe sa o faca. Ma astept la probleme chiar mai mari decat atat din partea iOS 11, dar ramane de vazut ce fel de surprize neplacute mai exista, avand in vedere ca este totusi o versiune beta.

Desi aceasta problema a repornirilor aleatorii din iOS 11 este una foarte neplacuta, se pare ca exista totusi si o posibila metoda de a o rezolva. Ea implica folosirea unui fisiere .mp3 fara sunet care ruleaza permanent in background, aceasta solutie neobisnuita parand sa mentina terminalele in functiune pe iOS 11, chiar daca genereaza consum mai mare de energie.

Voi ati avut probleme cu repornirile aleatorii in iOS 11 ?

iOS 11 reporniri aleatorii