Prima Pagina iOS 11 iOS 11 are Probleme cu Repornirile Aleatorii

iOS 11 are Probleme cu Repornirile Aleatorii

iOS 11 este oferit de catre compania Apple in versiune beta in momentul de fata, iar asta inseamna ca exista probleme de functionare pentru noul sistem de operare al americanilor. Mai exact, se pare ca unii utilizatori ai iPhone se iPad se plang din cauza faptului ca iOS 11 reporneste aleator in timpul functionarii, o problema totusi destul de veche.

Inaintea lansarii iOS 10 au existat foarte multe persoane care s-au plans din cauza repornirilor aleatorii, ele disparand pana acum, cand a aparut iOS 11 si ele au revenit. Din pacate simpla problema a unei reporniri aleatorii sta in faptul ca nu stii cand se va intampla, deci in folosirea iOS 11 s-ar putea sa vi se reporneasca in mod aleator terminalele, fara a putea bloca asta.

Va spun sincer ca de luni si pana acum nu mi-a repornit in vreun moment terminalul iPhone 7 Plus pe care am iOS 11 instalat, insa oricand ar putea incepe sa o faca. Ma astept la probleme chiar mai mari decat atat din partea iOS 11, dar ramane de vazut ce fel de surprize neplacute mai exista, avand in vedere ca este totusi o versiune beta.

Desi aceasta problema a repornirilor aleatorii din iOS 11 este una foarte neplacuta, se pare ca exista totusi si o posibila metoda de a o rezolva. Ea implica folosirea unui fisiere .mp3 fara sunet care ruleaza permanent in background, aceasta solutie neobisnuita parand sa mentina terminalele in functiune pe iOS 11, chiar daca genereaza consum mai mare de energie.

Voi ati avut probleme cu repornirile aleatorii in iOS 11 ?

iOS 11 reporniri aleatorii

 • Florin

  …sau sa tinem tot timpul degetul pe ecran 🙁

 • Mara Silvia

  Am pățit in iOS 10.M-am speriat atât de tare . Apăsam pe butonul pornire și nu se întâmpla nimic pana nu am apăsat simultan pe home și OPEN .

 • boby67

  Pana acum, nu!

 • qwest

  Chiar am câteva probleme. In aplicația apple music, melodiile mi se redau doar aleatoriu. Alte probleme sunt cu restarturile repetate

 • zuzu

  Nu am avut probleme cu restart aleatoriu, doar cv probleme afisaj in lockscreen si buguri in meniul de apelare

 • Dani

  După update la 11, când bag la încărcat își ia iOS-ul la mare de tot și nu se încarcă. Am probat și cu original și 3rd party, reinstalat Cu backup și nou. Nimic. Weekendul asta revin la 10 ca e praf. Nimic touch-ul nu se mișcă cum trebuie. iPad Mini 2

 • Dani

  *lag

 • razvan.adrian

  Au dreptate Dani la fel si la mine sa speram ca il va rezolva dk nu amm

 • seko17

  Nu, merge bine, momentan!

 • Ionut Catalin

  E beta ba !!!!!legal Nici macar nu ar trebui sa aveti acces la el !!!

 • razvanivan

  Doar pe watchOS imi reporneste aleator… a inceput de azi…

 • razvan.adrian

  Ionunt ai probleme cu legea ce insemna legal la tine pff

 • Cata

  Este o versiune beta si nici macar nu este pentru utilizatorii de zi cu zi ci doar pentru dezvoltatorii de aplicatii. Asa ca ne plangem de ceva care nu este pentru noi momentan:)). Daca era public beta, da, puteam spune mai multe, desi fiind o versiune beta….astepti sa se rezolve pana la versiunea finala. Da, si eu am probleme cu restart aleatoriu, de 2 zile nu imi mai apare procentul la baterie (chiar daca am dat restart, am selectat/deselectat butonul pentru procent), bateria este incredibil cat de repede se descarca si ar mai fi multe de spus, dar chiar daca ma repet, aceasta varianta nu este pentru noi. O zi buna sa aveti.