OnePlus 5 confirmat Oficial ca o clona iPhone 7

OnePlus 5 este in mod oficial o clona a iPhone 7 Plus, insa primul test de performante confirma si ca va fi mai rapid, chiar decat Samsung Galaxy S8.

OnePlus 5 a fost confirmat in mod oficial ca fiind o clona a iPhone 7 Plus si nimic mai mult aceasta confirmare venind direct de la compania OnePlus in cursul zilei de ieri. Cei de la OnePlus au publicat pe reteaua de socializare Twitter imaginea de mai jos in care confirma faptul ca OnePlus 5 va avea o camera duala, dar nu doar atat, pentru ca vedem si design-ul.

Desigur ca acest design nou al OnePlus 5 seamana extrem de bine cu cel al iphone 7 Plus, mai exact versiunea negru mat a smartphone-ului companiei Apple. Daca va uitati cu atentie la imagine, veti observa ca OnePlus 5 a schimbat doar logo-ul Apple din carcasa iPhone 7 Plus si a copiat fara rusine restul carcasei, asa cum le place chinezilor.

Este uimitor sa vezi cum o companie ca OnePlus inca mai poate copia design-ul unui smartphone ca iPhone 7 Plus in altul ca OnePlus 5 fara sa se gandeasca la consecinte. Avand in vedere faptul ca OnePlus 5 seamana atat de bine cu iPhone 7 Plus, este usor de inteles daca Apple va decide sa dea in judecata compania OnePlus din aceasta cauza.

OnePlus 5 confirmat Oficial ca o clona iPhone 7

OnePlus 5 clona iPhone 7Sunt cat se poate de sigur ca miscarea celor de la OnePlus aici este de a crea confuzie intre OnePlus 5 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste design-ul pentru a creste vanzarile. Clientii care nu urmaresc lumea IT vor confunda cu siguranta un OnePlus 5 cu un iPhone 7 Plus daca il vad de la distanta si pentru prima oara, poate pana cand se uita la logo.

Un cititor al iDevice.ro spunea zilele trecute in comentarii ca pretul OnePlus 5 de 550 de euro in Europa, foarte mare de altfel, ar avea la baza alegerea acestui design premium. Da, design-ul OnePlus 5 pare a fi premium, dar asta pentruc a este furat de la iPhone 7 Plus, deci OnePlus n-a cheltuit prea multi bani pentru a-l dezvolta pentru terminalul sau.

OnePlus 5 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, dar ce mai poti spune acum despre un produs care este o clona fidela a altui smartphone premium ? Este pacat ca o companie ca OnePlus are curajul de a lansa pe piata un OnePlus 5 care este o clona a iPhone 7 Plus, dar poate ca Apple va reusi sa-i ajute pe cei de la OnePlus sa isi dea seama ca nu au puterea Samsung.

OnePlus 5 este mai rapid decat iPhone 7 Plus si Samsung Galaxy S8

In alta ordine de idei, un nou test de performante pentru OnePlus 5 ne arata ca smartphone-ul va fi mai rapid decat iPhone 7 Plus si Samsung Galaxy S8. Diferenta in performante fata de iPhone 7 Plus va fi de doar 10%, in timp ce in cazul Samsung Galaxy S8 vorbim despre doar 5%, deci ceva care nu va fi resimtit in vreo masura in utilizarea zilnica.

Desigur ca OnePlus 5 nu poate intrece iPhone 7 Plus in puterea de procesare per nucleu, aici smartphone-ul Apple neavand vreun egal in lumea smartphone. In ciuda acestui lucru, OnePlus 5 ar putea totusi sa-i fie egal terminalului iPhone 7 Plus in ceea ce priveste experienta de utilizare zilnica, dar asta vom vedea abia dupa primele review-uri.

Concluzionand, OnePlus 5 este o clona iPhone 7 Plus, care va fi si mai rapida decat smartphone-ul Apple.

OnePlus 5 performante iPhone 7 Plus