Windows 10 revine pe Telefoane Mobile cu CShell

Windows 10 prin CShell va reveni pe telefoanele mobile intr-un format care sa fie cu adevarat util pentru Microsoft in urmatorii ani de zile.

Windows 10 va reveni pe telefoanele mobile multumita unei noi versiuni aflata acum in dezvoltare de catre compania Microsoft, aceasta continand o interfata adaptiva numita CShell. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata interfata CShell pentru sistemul de operare Windows 10 al Microsoft, ea putand fi implementata pe telefoane mobile, tablete, console si altele.

Ideea din spatele interfetei CShell pentru Windows 10 este similara cu cea a website-urilor ale caror interfata se adapteaza in functie de ecranul de pe care sunt accesate. In cazul Windows 10, interfata CShell va fi practic aceeasi pentru toate terminalele, doar ca va arata diferit in functie de rezolutia si diagonala ecranului pe care este rulat sistemul de operare.

CShell este dezvoltata desigur pentru Windows 10 si urmeaza sa inlocuieasca actualul Windows Shell al sistemului de operare in urmatorii ani. In baza acestei schimbari colosale pentru Windows 10, interfata se poate modifica si in timp real in functie de terminalul pe care este rulata, deci CShell va aduce mai multa versatilitate pentru cei de la Microsoft.

Windows 10 revine pe Telefoane Mobile cu CShell

Windows 10 avea nevoie de ceva care sa-i reatraga pe consumatori, iar Microsoft avea nevoie de ceva pentru telefoane mobile, asa ca acest CShell este creatia perfecta. Multumita acestui CShell, Windows 10 va putea duce pe telefoane mobile si tablete o parte din experienta de pe calculator, adica meniul start si unele live tile-uri care in trecut nu erau disponibile.

CShell este gandit in ideea de a aduce pe telefoane mobile aceeasi experienta Windows 10 de pe calculator, dar intr-un mod mult mai placut decat pana acum. CShell pentru Windows 10 va avea si un modul landscape pe telefoanele mobile care va afisa interfata intr-un mod similar cu cea de pe desktop, o alta schibmare inexistenta in versiunile anterioare.

CShell este schimbarea perfecta de care avea nevoie Windows 10 pentru a ajunge le telefoanele mobile intr-un mod care sa fie intr-adevar util. Cei de la Microsoft au avut esec dupa esec in tentativa de a lansa un telefon mobil, insa acest CShell ar putea transforma Windows 10 intr-un sistem de operare perfect pentru aemenea dispozitive si chiar tablete.