iOS 11 ar putea confirma o noutate a iPhone 8

iOS 11 contine foarte multe schimbari, iar printre ele s-ar putea afla unele care ne-ar putea sugera unele noutati pe care iPhone 8 le-ar putea aduce in toamna. In imaginea de mai jos puteti vedea ca iOS 11 are un buton special care permite inchiderea iPhone sau iPad prin simpla sa apasare, fara a mai folosi butonul Power care facea in mod normal asta.

Includerea unui buton in iOS 11 care as permita inchiderea iPhone sau iPad ar putea sugera faptul ca iPhone 8 ar putea avea o functionalitate diferita pentru butonul sau Power. Stim deja ca iPhone 8 are un buton Power neobisnuit de mare fata de modelele anterioare si se speculeaza ca acolo ar putea fi inclus un cititor de amprente, iar iOS 11 pare sa sugereze o schimbare mare.

Exista posibilitatea ca acel buton Power al iPhone 8 sa aiba o cu totul alta funcitonalitate, iar apasarea pentru inchidere sa nu mai fie posibila, asa ca iOS 11 rezolva problema. Pe de alta parte, includerea acestei functii in iOS 11 ar putea fi facuta pentru cei care au probleme cu butonul Power, compania Apple ajutandu-i sa isi inchida terminalele mult mai usor.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functie integrata in iOS 11 de catre compania Apple pentru iPhone si iPad ?

iOS 11 buton inchidere iPhone iPad