Orange – 10 iunie, Reducerile Exclusive de azi

Orange in 10 iunie are reduceri exclusive in magazinul sau online pentru toti cei 10 milioane de clienti, iata ce promotii sunt disponibile acum.

Orange are in 10 iunie foarte multe oferte exclusive pentru clientii care sunt dornici sa se bucure de reduceri foarte bune la produsele care sunt disponibile in oferta magazinului online. In aceasta pagina veti gasi reducerile exclusive ale zilei de 10 iunie in cadrul magazinului online al Orange, ele facand parte din campania de aniversare a 20 de ani in Romania.

V-am tot spus zilele acestea ca Orange vrea sa le multumeasca tuturor clientilor pentru fidelitatea aratata in acesti 20 de ani si are 20 de zile de promotii, 10 iunie aducandu-ne una noua. Reducerile exclusive pentru ziua de 10 iunie in cadrul magazinului online al celor de la Orange sunt disponibile numai pana la ora 23:59, ele expirand dupa acea data pentru totdeauna.

Orange a oferit in fiecare zi cate o oferta exclusiva pentru clientii sai, iar in data de 10 iunie are o cu totul alta surpriza pregatita pentru cei dornici sa se bucure de reduceri. Toate ofertele celor de la Orange sunt disponibile exclusiv in magazinul online, asa ca fie vorbim despre 10 iunie, sau alta zi, nu veti putea profita de aceste promotii exclusive decat in magazinul online.

Orange – 10 iunie si reducerile exclusive pentru toti clientii

Orange ofera in 10 iunie reduceri exclusive online, dar separat de asta a anuntat ca ofera si internet gratuit pentru toti clientii sai din Romania. Mai exact, Orange le permite clientilor sa activeze un bonus de 20 GB de internet gratuit care este valabil timp de 2 luni, in iunie si iulie, acesta putand fi activat inclusiv astazi, 10 iunie, chiar daca exista reduceri exclusive online in aceasta pagina.

Pentru activarea acestui bonus de internet gratuit oferit de catre Orange inclusiv in data de 10 iunie, clientii trebuie sa se logheze in sectiunea Contul Meu. Puteti face asta fie folosind website-ul Orange, fie utilizand aplicatia cu acelasi nume, asa ca va puteti bucura de reduceri exclusive si 20 GB de internet lunar timp de 2 luni incepand cu data de 10 iunie.

Orange este in momentul de fata cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, cu peste 10 milioane de clienti, iar toti acestia au in 10 iunie reduceri exclusive la foarte multe produse. Va recomand cu foarte mare caldura sa analizati magazinul online al celor de la Orange in 10 iunie pentru a va bucura de oferte si sa reveniti pe iDevice.ro pentru a le afla pe cele viitoare.

Orange 10 iunie reduceri exclusive