iOS 11 – 75 de functii ascunse pentru iPhone si iPad

iOS 11 noutati in numar de 75 descoperite recent pentru iPhone si iPad si prezentate intr-un clip video pentru a le vedea si incerca pe toate.

iOS 11 este in plin proces de descoperire in momentul de fata, asa ca acum vedem noi detalii privind ceea ce ne va oferi compania Apple incepand din toamna acestui an. In clipul video de mai jos puteti vedea alte 75 de noutati iOS 11 care inca nu fusesera prezentate in momentul de fata, ele schimband intr-o buna masura experienta de utilizare a iPhone si iPad.

Vorbim despre 75 de schimbari pe care compania Apple ni le ofera in iOS 11 in ideea de a face sistemul de operare mai atractiv chiar si pentru cei care au Android. V-am aratat aseara 6 noutati iOS 11 care sunt copiate de la sistemul de operare Android, iPhone si iPad avand functii pe care aceste produse le-au avut inca de acum cativa ani de zile pentru utilizatori.

Cele 75 de noutati iOS 11 prezentate in articolul de mai jos completeaza o lunga lista de functii foarte interesante pe care le-am descoperit pana in prezent. iPhone si iPad se bucura de foarte multe schimbari in iOS 11, iar noutatile continua sa apara pe masura ce sistemul de operare este incercat de tot mai multa lume pe propriile terminale.

Noutatile iOS 11 pot fi descoperite de catre orice persoana dornica sa isi expuna terminalul la toate problemele pe care le-am vazut prezentate pana in prezent. Instalarea iOS 11 poate fi facuta cu un profil de dezvoltator si v-am prezentat deja cum puteti face asta foarte rapid.