Orange – 11 iunie si Noua Promotie Limitata

Orange in 11 iunie are o noua promotie limitata pentru clientii din intreaga tara, oferindu-le acestora beneficiile prin intermediul magazinului online.

Orange anunta in 11 iunie o noua promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, aceasta facand desigur parte din campania de aniversare a 20 de ani in Romania. V-am tot spus de-a lungul acestor zile ca Orange isi sarbatoreste existenta in Romania cu oferte speciale pentru clientii din intreaga tara, iar in 11 iunie a fost anuntata una noua pentru cei interesati.

Orange ofera in data de 11 iunie pentru toti clientii din Romania o promotie care este disponibila exclusiv online pentru ei si exclusiv pana la ora 23:59 a acestei zile. Veti gasi in aceasta pagina noua promotie anuntata de catre cei de la Orange numai pentru data de 11 iunie si va recomand sa profitati de ea pana expira deoarece, probabil, nu veti mai avea parte de una similara prea curand.

Orange organizeaza aceasta campanie aniversara exclusiv prin intermediul magazinului sau online, deci fie ca vorbim despre oferta din 11 iunie, sau alta zi, nu o veti gasi in alta parte. Este mai simplu pentru cei de la Orange sa ofere toate aceste promotii doar prin magazinul online pentru ca mai multa lume sa aiba acces la ele si va recomand sa nu o ratati pe cea din data de 11 iunie.

Orange – 11 iunie aduce o noua promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp

Orange are 10 milioane de clienti, iar in 11 iunie are nu doar aceasta promotie limitata, ci si 20 de GB de trafic de internet gratuit timp de 2 luni de zile. Aceasta oferta a celor de la Orange a fost lansata saptamana aceasta, dar desigur ca va puteti bucura de ea inclusiv in data de 11 iunie pentru ca operatorul de telefonie mobila vrea sa aduca bucurie in inimile cat mai multor clienti.

Cei de la Orange au in aceasta pagina promotia limitata din data de 10 iunie, dar pentru a va bucura de internetul gratuit, va trebui sa activati bonusul din sectiunea Contul Meu. Puteti folosi sectiunea din website-ul Orange, sau aplicatia disponibila in App Store si Google Play, insa va recomand ca in 11 iunie sa va activati internetul gratuit pentru a va bucura de el asa cum se cuvine.

Orange ii urmeaza pe cei de la Vodafone in sarbatorirea a 20 de ani de existenta in Romania, insa ofera beneficii mult mai interesante in 11 iunie si restul zilelor. Desigur ca in din 11 iunie mai sunt doar 2 saptamani de oferte pe care Orange le mai are de dat, dar de internetul gratuit va puteti bucura mai mult.

Orange 11 iunie promotie limitata