Playstation 5: Vestea PROASTA pentru Conferinta din 11 Iunie

Playstation 5 diferit

Playstation 5 este in centrul unei conferinte care a fost programata de catre compania Sony pentru data de 11 iunie, insa din pacate asteptarile multora dintre fani vor in zadar, iar asta pentru ca japonezii au luat decizia de a nu prezenta noul design al consolei.

Playstation 5 a avut pana acum dezvaluite foarte multe dintre noutatile majore care vor fi oferite de catre Sony, insa din pacate design-ul a ramas, si va ramane in continuare un mister, astfel ca il vom vedea mai mult ca sigur dupa data de 11 iunie.

Playstation 5 va avea in 11 iunie prezentate doar noutati privind jocurile care urmeaza sa fie lansate de catre dezvoltatorii care au avut pana acum acces la versiuni speciale ale consolelor, care au fost oferite pentru dezvoltarea de jocuri inainte de lansare.

Playstation 5 va avea prezentate pe 11 iunie unele dintre cele mai mari titluri care vor fi oferite de catre Sony pentru cei care decid sa cumpere consola, insa dincolo de asta nu vom mai vedea vreo alta surpriza majora, asa ca e bine sa stiti acest lucru.

Playstation 5 ar putea avea prezentat noul design undeva prin vara, dar inca nu se cunoaste vreo posibila data la care s-ar putea intampla acest lucru, deci trebuie sa mai avem in continuare destul de multa rabdare pentru a vedea care sunt planurile japonezilor.