Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – schita noului design

Samsung Galaxy Note 8 – schita noului design

Samsung Galaxy Note 8 are noul design prezentat intr-o schita care a aparut in cursul acestei zile pe internet, cel mai probabil direct din Asia.

Samsung Galaxy Note 8 are noul design prezentat astazi de catre o schita care provine cel mai probabil direct de la parteneri asiatici ai celor de la Samsung. Spre deosebire de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8 va fi ceva mai mare in dimensiuni, dar va avea deasemenea si o camera duala integrata de catre compania Samsung, ea fiind finalizata.

Camera duala din Samsung Galaxy Note 8 va fi una verticala, asa cum am vazut in multiple schite si concepte publicate pana in prezent pentru viitorul iPhone 8. Se pare ca aceasta camera duala a Samsung Galaxy Note 8 va fi inconjurata de un flash LED, sau poate chiar doua module de acest gen in ideea de a genera suficienta iluminare pentru poze si clipuri video.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea cititorul de amprente integrat in carcasa, chiar sub noua camera duala, asa cum a si confirmat Samsung saptamana trecuta. Spre deosebire de Samsung Galaxy S8, implementarea facuta pentru Samsung Galaxy Note 8 este gandita intr-un asa mod incat cititorul de amprente sa fie mai mare si mai usor de accesat.

Samsung Galaxy Note 8 – schita noului design

Desigur ca asta nu va impiedica utilizatorii Samsung Galaxy Note 8 sa caute cititorul de amprente chiar in camera, dar acest lucru este de asteptat de la o asemenea implementare. Foarte multa lume a criticat faptul ca Samsung Galaxy S8 are un cititor de amprente integrat in carcasa, iar cu Samsung Galaxy Note 8 vom vedea cel mai probabil exact aceleasi critici facute de catre utilizatori.

Separat, putem vedea ca Samsung Galaxy Note 8 va avea un local special pentru un stylus, dar si ca un port USB-C va fi deasemenea integrat, impreuna cu un jack audio de 3.5mm. In rest, Samsung Galaxy Note 8 seamana destul de mult cu Samsung Galaxy S8 in ceea ce priveste design-ul general, insa colturile carcasei ar putea fi mult mai rotunde.

Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba un design cu mult diferit fata de cel al predecesorului sau, care s-a dovedit a fi un esec major, din pacate pentru compania coreeana. Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai probaibl lansat in cursul lunii august de catre Samsung, coreenii dorind sa-l aduca pe piata inainte ca iPhone 8 sa isi faca aparitia.

Samsung Galaxy Note 8 schita

 • Fizz

  Spatele copiat dupa Huawei Mate 9…

 • Viorel Predatorul

  Cam așa ceva… Oricum, cu atâtea variante de design, orice este nou seamănă cu ceva ce e deja pe piață.

 • Srb Srb

  Poti sa imi zici si mie ce este acel grilaj? Cum ar veni schita nr2 cea din mijloc

 • Srb Srb

  Adica or baga speaker in partea de jos si sa bage unu si in lateral? Unde bagi si sim?

 • Srb Srb

  Sau este partea superioara alaturi de sim tray mai baga un speaker pt stereo audio?

 • Mihai V

  Sunt difuzoare cele cu grilaj . . . .probabil va avea sunet stereo

 • Srb Srb

  bun bun ,mersi

 • real

  ecran de 5 inch si il iau sigur (desi visez).

 • mirel.craciun

  Oricum ca si design , componente , soft… etc este peste orice iphone .